Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

HERREGUD!!

25.11.2011 @ 15:57 i Blogg 6 kommentarer

Jeg savner å blogge!!! Se på de fine menneskene som mekka surpriseparty for meg :) Ble ikke så mange bilder, men her er noen:

Hadde ikke bilder av alle som var der, men en salig blanding av venner og familie gjordde velkomsten min fantastisk. Noen ganger savner jeg å blogge!! Seriøst.. HEHE

Den siste kvelden i Los Angeles

09.11.2011 @ 14:45 i Blogg 4 kommentarer

Kofferten er klar til å klappes igjen, det er liv i oppvaskmaskina og gleden av hjemreise treffer meg i hjertet. Tanken på å bli tatt i mot av to armer som vil holde rundt meg, og følelsen av alt det gode norge har å tilby, kribler det i magen min. Siste kveld i Los Angeles gir meg et sammendrag på god og vondt. Man setter stor pris på det som virkelig betyr noe, som nære og kjære man har reist ifra. Men USA har gitt meg uvirkelige opplevelser, inspirasjon, kunnskap og utvikling. Etter å ha oppholdt meg på andre siden av jorda over lengre tid, har jeg innsett at borte er bra, men hjemme er best.


I taxien, på vei til Santa Monica. Der fant vi et juletre, og det var jo ikke lite heller.

Gledesspredere som uttrykker stemningssrapport. Egentlig er vi litt emosjonelle da, siden vi kommer til å savne hverandre i en stor grad. 

Det som var i tankene mine var å ha en saftig american cheeseburger, men ente opp med fisketallerken. Hmm. Var godt, da ;-) Jeg skal svare på de tre spørsmålene jeg fikk i spørsmålsrunde-innlegget, det burde ikke ta så lang tid uansett. Man må jo ha en pause fra all pakkinga, hehe. Verdesnskartet sett fra norske øyne:

Fantastiske strandbilder fra idag

08.11.2011 @ 11:28 i Blogg 6 kommentarer

Seriøst!? Er det INGEN fler som har spørsmål til spm-runden i innlegget under? Stusselig. Svarer på dem i kveld, så kom igjen å grav etter det dere vil vite. 

Idag tok vi taxi til Santa Monica, førti sovende minutter, og det vart jævla dyrt..Men etter langt om lenge, men slettes ikke forgjeves, kom vi frem til en fantastisk strand, mest kjent som Venice beach aka Pacific blue. 

Selv om jeg er definisjonen på duracell, og doble det med Valentina att på til, så blir batteriet svakt allikevel. Rumlende mage ødelegger energien, og vi tok hende fatt for å glafse i oss en porsjon som om vi spiste for to. Helt til.. 


Vi fant ut at det smakte fuglefjær uten sukker og hele retten var svidd. 

Kelner: Are you satisfied with the food? Everything ok?
Meg: It`s burned..
Kelner: Great, enjoy!

Enten så var han prikken over Ièn på dårlig service, eller så snakket jeg lavt og utydelig.. Makan. 

Men shopping er som Donald Duck-plaster på såret, og livet våres gikk videre..

Spørsmålsrunde

07.11.2011 @ 20:25 i Blogg 4 kommentarer

Hey, en ekte blogger har jo spørsmålsrunde. Så da får vi se da, om noen lurer på noe. Kjøra påååååå..

Kvelden i bilder, og VIDEOBLOGG!!

07.11.2011 @ 11:10 i Blogg 5 kommentarer

Vi har vært på en luxuriøs resturant idag, det var supergøy. Moro å oppleve west-Hollywood også, og ikke bare henge i Nord. Ikke at avstanden er aller verst, men man kan jo ikke dra til de samme destinasjonene hver kveld.  

Det skal ikke så mye til å imponere meg, men denne mannen hadde talent i å mekke salat. Ja, vi spise salat til forrett hehe, også kom hovedretten:


Gosh, ei som var  dødelig sulten. Det lå en halv hvitløk på tallerken min også jeg bare "Seriøst?" og han bare..Og vi bare..Og alle bare...

En ekte turist tar jo bilder av alt. Glemte å ta bilde av bakken da, men har et bilde av himmelen. Orka bare ikke å publisere det.

Jeg må rive meg litt i håret for å sette meg selv på plass av og til. For Valentina har slutta med det. Jeg aner ikke om det er hun som har påvirket meg, eller om det er jeg som har påvirket henne, men resultatet er givende. Eller ulovlig, jeg aner ikke.

Hvem er dritings uten å fylleringe liksom? Ikke jeg hvertfall..

 Åja, vi har laga videoblogg. 

 

Kino, fulle menn og starbucks.

06.11.2011 @ 12:20 i Blogg 3 kommentarer

Samtlige statusoppdateringer handler om dagens temperatur, og at gradestokken fortsatt holder seg på den røde fargen. Kulden verken kryper eller sniker, den kommer som en uventet draps tornado. Selv om jeg er på den andre siden av jorda, er det iskaldt ute, når sola er i dvale. Jeg biter tennene sammen, og trekker på skuldrene når jeg ser ei jente løpe rundt i rumpekort kjole og that`s it. 


Vi dro på kino, så på Tower Heist. Gikk rundt å tok bilder mens vi var kalde, helt til vi oppdaget Starbucks og varmelampe. 


Valentina: Anne Marte, det er lørdag idag.
Meg: Ja..
Valentina: I morgen er det søndag.

Oi, ser dere crazy monkey på bildet over? Gorilla eller whatever..

random 1: Do you smoke?
Valentina: No
Random 2: She don`t smoke sigarettes.
Valentina: No, I like to suck. (Og smattet på sugerøret)
Random 1 og 2: Wææhehehøhøeehuhuha funny.
Jeg: Ordløs.. (Det skal mye til..) En dritisng idiot svettet i kulden. Er det fysisk mulig? Fredfulle som vi var, der hun poserte og jeg tok bilder, ville den svette og hans kompis ingenting annet enn å plage oss. Bokstavelig talt, innpåslitne individer med intense øyne og dårlig ånde. Og jeg var ikke sjenert med kroppsuttrykket om at jeg ikke ville at han skulle ta på meg, når han gledelig ville hjelpe meg når jeg skulle sette meg ned. Valentina fortalte han at jeg klarte meg fint å sette meg ned uten hjelp, og jeg følte at det ble litt dårlig stemning. Plutselig kom securitavakten og spurte om alt gikk bra. Og det gjorde det. 

Han holdt et øye med oss etter at vi slo an en prat, så jeg fikk tatt ett bilde av "sparkesykkelen" hans med motor. Det er så inspirerende, alle amerikanere elsker å bli tatt bilde av, og gleden de har av å kunne introdusere seg til ukjente er fascinerende. 


Ha en fin søndag ♥

For en herlig dag! Bildedryss

05.11.2011 @ 13:21 i Blogg 4 kommentarer

Lørdags formiddag og alle har det bra? :) Håper det. Idag måtte vi trosse regnet. Det har vært Miss. V sin bursdag, og de dyrebare minuttene av dagen kunne ikke brukes opp på surving. Men hun hadde lov til å henge litt med leppa når håret hennes var festet i en krølltang i mange minutter, for så å bli ødelagt av drittvær, når man hadde forestilt seg solskinn på en dag som denne. 

Jeg kunne sammenlignes med en beruset edderkopp, der jeg løp med jakken over hodet i et desperat forsøk å redde valentinas hår i samme slengen. Her sitter jeg i taxien på vei til Rodeo Drive, og når vi var fremme så hadde himmelen sluttet å gråte. Problemet var at vesken hun skulle ha var utsolgt, så vi måtte til Beverly Center for å kjøpe den, men Sasha den reddende engel, tok oss dit.

Valentina gikk rett frem til kassa og var ikke sjenert, hun visste hva hun skulle ha. Som regel brukler folk halve dagen på å bestemme seg, siden det er en formue for en liten ting. Hadde ikke svidd av penger på en lommebok der ifra en gang, kjøper meg heller tre nye jeans til samme pris. Jizes. Er kanskje bare det at jeg er ikke så mote/design/merkevare-frelst.


Også fikk vi champagne. Jeg åpner jo kjeften i en hver anledning, og sa at hun kjøpte en bursdagsgave til seg selv. Da var det fest. Se så stolt hun er da, søte prinsessa .Alle fortjener det man ønsker seg aller mest på bursdagen sin.Etter shopping er det viktig med mat! Bursdagskake svikter aldri. 

Her var det ei som ville hoppe ut i veien. Hahah. Neida. Joda.


Klarte ikke å bestemme meg for hvilket godteri jeg ville ha, tar liksom ikke bare to sek å velge blandt disse alternativene. Men jeg fant en søt bamse. OGSÅ var det vinen som ble tom. Men nå skal jeg puttes på lading, skjønnhetssøvnen skriker etter å få oppmerksomhet. Ha en superduperfestlig lørdag, folkens. Gjør masse kult.

Hun er et bursdagsbarn idag

04.11.2011 @ 11:15 i Blogg 0 kommentarer

VALENTINA HAR FYLT ETT ÅR ELDRE!!! Hurramegrundt, nå er det natta, snart soloppgang. Vi har vært ute å spist, og når klokken var slagen gratulerte vi henne. Etter noen timers søvn, skal vi rocke Rodeo Drive, shoppe, spise, og senere på et utested. Jenta må jo feires, og hun skal kjøpe verdens dyreste presang til seg selv.


Bare cooolern liksom, lakka negler og telte sauer til vi skulle dra. Sulten som et kakemonster, måtte jeg velge å si ja takk til forrett selv om det ikke så spiselig ut. Husker ikke helt hva jeg syntes om det, men vitnene mine forstod det sånn at jeg synes det var litt ekkelt. 

Melody, meg, Rebecca, Valentina and Sasha.


Dette bildet ble tatt ett par minutter etter midnatt, se på bursdagsbarnet, hun stråler som gatelys og dansende discokule på samme tid. Følg med, neste oppdatering har vi tatt helt av med feiringen her i Los Angeles. Mens dere venter, kan dere jo se at jeg driter meg ut på skateboard to år tilbake i tid når jeg gikk på videregående.

Lykkerus av lykkebrus

03.11.2011 @ 11:14 i Blogg 6 kommentarer

Pepsi max! Jeg elsker pepsi max, og har over lengre tid hatt abstinenser av en bekymringsrynke som ikke kunne fjernes, uten å slukke tørsten med favorittbrusen. Dere vet, den følesen av å ville ha noe, men ikke kan få det. Eller i mitt tilfelle, finne det. Gledestårer var på sin rette plass i det øyeblikket jeg oppdaget gullfunnet i hylledisken.

Kjempeglad, tommel opp og kjenne lykkerusen helberede det store savnet.

Det kan gå litt hardt for seg i desperate tilstander.. Og hva skjer da...

...Pepsi maxèn forvandles til djevelbarn og går terrorangrep mot halsen min så det knyter seg.

Det er smertefullt. Har dere opplevd det før? Å svelge så hardt at det svir i brystet? Javel? Neivel? Det er sikkert en advarsel om at brus er ikke sunt, verken med eller uten giftningsstoffer, og gratis hull i tenne på kjøpet.

Idag dro vi på en italiensk  resturant, og bare for å skryte så lager pappa bedre spaghetti. Men omstendighetene var inspirerende, syngende servitør og følelsen av å sitte i Milanos smørøye, ble servert på sølvfat.

Her ser dere Valentina (Miss. V) meg og Caitlin, strike a pose i bilen. Og dere, hvis vi krysser gata uten at det er klarsignal, men alikevel ingen trafikk, kan vi få en heftig pengebot, og green peppers betyr paprika.

Det har vært så mye styr og stell på Walk of fame idag, de la ut rød løper, velstelte mennesker la seg på bakken med sovepose og snacks, vakta sto på knær og skuret skriftsteinene på gulvet, og det var milevis med inngjerdinger.

Meg: Okei, kan noen fortelle meg hva som foregår her eller?
Valentina: Vet du det ikke? Shakira skal få stjernen sin i morgen.
Meg: Burde ikke hun ha fått den for lenge siden?

Dette er det eneste bildet jeg tok, for smarthodet meg tenkte på å knipse når vi var på vei hjem. Meg gjett hva! Eller, dere klarer nok ikke å gjette det. Jeg har kjøpt en gave idag, men klarer dere å se hva det er?

Nå har jeg innsett at...

02.11.2011 @ 10:19 i Blogg 1 kommentar

Hey! Husker dere at jeg gulpa av de lilla skittlesene som smakte drue? Jeg beit meg selv i tunga, når jeg så skittlesposene hoppet av dramaskrik og desperat ba meg med sin kvantitet om å få en ny sjans. Før noen la merke til at jeg nærmest slagget av forbauselse, tok jeg en pose fatt og smilte. 

Fra et utvalg av fem fargeposer, kasta jeg med meg en grønn. Og gjett om jeg ble sur når jeg la merke til det når jeg kom hjem, da. Ikke fordi smaken var sur, det gjorde meg glad. Men fordi jeg spiser usunt, igjen..

Men nå har jeg innsett at skittles er ikke så ille alikevel, og tommel opp for den grønne posen med smaken av surt.

..Jeg har innsett at ballongen ikke har noe mer glede av å sveve.

..Jeg har innsett at jeg har et problem med å velge, når jeg har fler alternativer. 

..Jeg har innsett at jeg er glad i klistremerker, uansett alder (bildealbum)

..Jeg har innsett at dere synes at dette var et random bilde, men hey, American food!!

..Jeg har innsett at jeg har verdens beste sjokolade. Denne er god, da! Jahaha

..Jeg har innsett at jeg har dratt med meg internasjonaltførerkort for null reason 

..Jeg har innsett at jeg er mindre pen på disse bildene ja la ut i forrige innlegg, og nå har jeg innsett at jeg må sove. Fadderullan. Men ha en fin dag dere da, håper dere skal gjøre noe kuult ♥

Yey! Prøv dette!

01.11.2011 @ 20:58 i Blogg 5 kommentarer

Jeg anbefaler dere å spille Bubble witch saga på facebook! Så hardt avhengighetsskapende at frustrasjonen dreper deg innvendig når du må vente 30 minutter på nye liv. Husk at hvis du vil bytte fargekule så trykker du på space, yey! Prøv dette. Hurra, idag er det tirsdag(?) så da er det raising hope, og det redder dagen min. Jeg innser hvor heldig jeg, hver gang jeg ser på det. Galehus. Hvis du ikke ser på det, såå..

Verden er veldig festlig. Nå skal dere snart legge dere, og jeg skal snart stå opp (burde ha spist frokost og hele pakka..) Dere stilte klokke en time tilbake i tid, USA gjør det neste uke. Er selvfølgelig en hel del annet jeg er fascinert over, trynet mitt f.eks. Men dere, sov godt i grevens tid.

Knask eller knep

01.11.2011 @ 09:50 i Blogg 6 kommentarer

Halloween er det engelske navnet på allehelgensaften, det vil si natta før allehelgensdag, den katolske minnefesten for helgener og martyrer, og feiringa av denne kvelden.

Halloween har på 1900-tallet særlig blitt markert i USA der utkledde barn går fra hus til hus og tigger godteri med ordene trick or treat. Rundt millenniumskiftetbegynte også skikken å bli utbredt i andre deler av den vestlige verden.

Norge hadde inntil for noen år siden ingen tradisjon for slik feiring, men amerikanskinspirert halloween ble introdusert i noen miljøer på slutten av 1990-tallet.

Amerikanske barn markerer kvelden ved å kle seg ut og gå fra hus til hus og be om godteri. Dette heter "Trick or Treat" da man spør ved husene om man ønsker å gi godteri eller om barna skal utføre rampestreker.

For satanister og hekser har halloween vært feiring av døden og starten på heksenes år. Den markerer starten på død og ødeleggelse som assosieres med vinteren.

Ordet halloween stammer fra det engelske All Hallow Even(All) Hallows Eve eller All Saints Eve, det vil si «alle helliges kveld» Hilsen wikipedia.

hits