Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Bilder og videoer fra festen

31.okt.2011 @ 11:53 i Blogg 5 kommentarer

Jeg har så mange ord, ufattelig syke videoer, og når jeg velger å ikke publiserte samtlige bilder, så er det ganske heftige episoder kameraet mitt måtte gjennomgå.  Halloween er utmattende, det eneste vi gjorde i dag, var å se på nye antrekk for morgendagens EKTE Halloween-day. Du skal ikke le av andre, du skal gapskratte, vær så god.
Losing my beer bong virginity..

 Også spilte vi Beer Pong (?) og jentene ruler.. 

Dagen idag var veldig morsom den også, var selvfølgelig på City walk. Også tok vi turen til Hollywoods midtpunkt, Walk of fame, for å sjekke ut kostymer. Halloween er jo egentlig imorgen vet dere. Tok en superharry video, men velger å dele den med dere. Stakkars.Jada, det er meg på begge bildene, med og uten jakke, rett hår og oppsatt hår. Herregud så sliten jeg ser ut da!

Jeg snuser ikke da, men det er gave. Superfet gave da. Sikkert digg. Jeg kasta opp når jeg prøvde det. HAHA. Måtte løpe ut av kortimen når jeg gikk på Gjøvik vgs. Jajaaaaa

Nå ligger jeg på sofaen, hatt Friends og 70`s show maraton på nicknite, alt handlet om Halloween, selvfølgelig. Klokka er kvart på fire om natta, og jeg er ikke trøtt. Snudd opp ned på alt jeg nå, haff. 

Jeg: Tone Damli kjem tell Los Angeles i mårrå. Det er superteit, jeg er omringet av kjendiser hele tiden, men når det kommer ei fra norge så blir jeg såååå gira.
Chris: Du savner norge du, vennen.
Jeg: JA
Chris: Og norge savner deg <3

Hehe, jeg har det bra her i USA altså, misforstå meg rett. Jeg har bare veldig respekt for de som velger å være borte fra familie og venner i ett år. Nå må jeg legge meg. Ha en fin dag, folkens. 

HALLOWEENFEST

30.okt.2011 @ 14:54 i Blogg 7 kommentarer

Take me drunk I`m home.. Nei, ååh.. Nå er jeg så trøtt at jeg bare vil sove. Klokka er faktisk 7 om morgenen. Haha, og jeg som hadde så lyst på cheeseburger. Auch, det er så vondt å ha lyst på noe- også får du det ikke. Jeg måtte spise tørr brødskive og late som at det var burger, lol. Vi er i Hollywood, NOE burde ha vært åpnet, og det vedder jeg på at det var. Nå må jeg sove, oppdatering kommer ikveld. Her er en smakebit!Jaja............Ha en fin dag, dere!

Dette sier USA om russefeiring

29.okt.2011 @ 10:27 i Blogg 3 kommentarer

I morgen skal jeg på Halloweenfest, og idag har jeg smakt pumpkin fra yoguhurtland, og den nærmeste beskrivelsen av smaken jeg kunne sette ord på, var en slags kanelblanding. Smakte litt krydderkake, på en måte. Men muligheten er stor for at ekte gresskar gir en annen opplevelse. Time will show, som jeg så fint uttalte, og ble møtt med en pekefinger som sa "YOU MEAN TIME WILL TELL hahaha ANN!! You are so cute.." 

Idag, som alle andre dager har vi støttet green taxies, og beina havna på City walk, igjen. Sushi og Halloween-kostyme var dagens innkjøp, og en blå dipliner. Her i USA heter jeg bare Anne. De uttaler navnet mitt som Ænnhmarht, og det er jeg ikke særlig fornøyd med. Litt vanskelig navn, noe jeg har forståelse for. De ler og ber meg si navnet mitt hele tiden, haha. Her om dagen skrev jeg på klassesiden vår at de skulle google den norske stolthet.

SE SÅ FIN ØYENSKYGGEPENN JEG HAR KJØPT! Veldig fornøyd, ville vise fargen og valgte å lage et hjerte på kinnet til dere. Bare gled dere til neste bloggoppdatering, da har jeg Halloweenkostymet på. I USA feirer man i tre dager. 


Forresten, dere kan lese om superstar VANA. (Søstra til Valentina) Hun blir nemlig norges nye idol. Bare se selv! --> Link <--

Når man egentlig bare vil sove

28.okt.2011 @ 22:34 i Blogg 1 kommentar

God kveld. Nå savner jeg norge. Flertallet laster opp bilder av julebrus og den slags. Jeg eksisterte i drømmeland, og langt, langt vekk kunne jeg jeg høre en irriterende lyd. Den ga seg ikke, men ble høyere og mer intents. Så skjønte jeg det- det banket på døren. Opp av senga i truse og topp, trøtt i trynet og ustø kropp. Døra  åpna seg før jeg møtte den, en av vaktene her på Oakwood låste seg inn! Og jeg gjemmer meg, og roper at de er velkommen, for det var visst ikke bare en av dem. Nå ligger jeg i senga og innbiller med at jeg er i uganda, for de snakker ikke amerikansk med hverandre. Bråker og skriker. Men den dasslekkasjen er vel årets katastorfe, så ddet skal jo mange timers arbeid til, for å behandle skandene til den skinnende-trofè.

Jeg har veldig lyst til å smake gresskar, og det skal jeg! snart! Halloween er jo like rundt hjørnet, og her i Los Angeles skal livet bli snudd på hodet..Wuæhh, jeg som er så lettskremt. Eller var det vettskremt? 


Jeg haater å fylle pengboka med så mange mynter at den blir for full. I mange uker har jeg putta alle småpengene jeg har oppi en kopp, og nå angrer jeg. Det er faktisk ganske mange mynter, og hvem vil telle de pengene for veksling? Altså, her i USA er myntene i fem deler, det vedder jeg på. Så når jeg skal telle dem blir det ca fem hauger med forskjellige mynter også må man telle på nytt, derifra. Men jeg klarer jo ikke å telle de myntene. 

Jeg vil tilbake til drømmeland. Er fortsatt morgen her, altså. Hehhe, snart efta da. Hverfall lunsjtime. Åja, dette bildet er en liten sneakpeak på Halloween...

OVERSVØMMELSE! ÅNEI! DASSEN!

27.okt.2011 @ 08:26 i Blogg 3 kommentarer

Nå har jeg blogga to ganger på få timer, fordi det skjedde en hendelse som virkelig måtte dokumenteres. Jeg gjentar meg selv hele tiden- men med hånda på hjertet; jeg har ingenting innabords. Prøvde  å redigere det til èn film, men den ville ikke lastes opp. Jeg hater latteren min jeg også. 

Video; "danset på åpen gate"

27.okt.2011 @ 05:59 i Blogg 1 kommentar

Guud mårning. Se her da, folkens. Prøvde å lage kake igår. Vil ikke engang beskrive mitt syn på mesterverket, men vi har egne tolkninger. Oktobermåneden er omringet av rosa sløyfer, og idag støttet jeg aksjonen ved å kjøpe en yoghurt som smakte himmelparadis. Tittsfordriv og tissnok

25.okt.2011 @ 11:17 i Blogg 1 kommentar

Teennick I love you. De sender så mange fete programmer som f.eks Malcom i midten. Gurimalla, jeg elske(r)t å leve meg inn i det galehuset mens jeg ventet på min mor som skulle gi et klarsignal om at middagen var servert. Idag har jeg tent duflys, sprayet roselukt for å kunne inhalere forfriskelse, og vasket alle overflater til den store gullmedalje. Baket sjokoladekake. Og sett på TV, noe jeg fremdeles gjør. Hverdagsheltinna som skaper tidsfordriv når hun ikke trenger å være tidsnok.
Trodde faktisk ikke at noe kunne sensureres på denne bloggen, men verden er skapt for å overraske. 

Ny hårsevis og videoblogg

24.okt.2011 @ 09:47 i Blogg 8 kommentarer

Brunt med rødskjær. Eller ble det for rødt? Vi har spist sushi idag, og jeg er en kløne med spisepinner. Servitøren kom med "barne-pinnene" de som er klistra sammen oppå toppen. Synd jeg valgte å ikke dokumentere det med kameraet.

Catilin & Miss V, hurra for en fantastisk dag. Litt synd at jeg må dele sushien i to biter fordi den er altfor svær, når risen er en drue og laksen er en banan. Ææææch.Jeg ville egentlig ikke legge ut denne videoen. Tenkte det var lite underholdene å se på bakken mens dere hører pusten av sliten jente som går. Men så tenkte jeg, faen heller, akkurat som om at jeg ikke har driti meg selv på leggen med denne bloggen fra før... Så da, jaja, kos dere med trynet mitt og ekkornet :-) 

UNGE MØDRE

23.okt.2011 @ 12:29 i Blogg 1 kommentar

Se en morsom utgave av beibi mamas her hahaha, er litt på kanten noe av det synes jeg. Men det er vel forhåpentligvis ingen som føler seg truffet. Er ganske underholdende, og bra utført. KOLLEKTIVET ♥♥

Det å være crazy

23.okt.2011 @ 02:54 i Blogg 0 kommentarer

Nå er skolen ferdig, og det er godt fordi da kan jeg velte meg inn i lathet igjen. Men det er også veldig trist fordi vi har blitt så gode venner, vi jobber sammen tett og utfordrende, noe som fører oss sammen med sterke bånd. "Actually I could start crying now, but I choose to laugh it away!"

Det er fortsatt noen uker til jeg kommer hjem til min aller beste, venner og familie. Jeg prøver å stirre minst mulig i veggen, men allikevel så stirrer jeg mest mulig i veggen. Og da går tiden like fort som om man prøver å sove med en tikkende klokke. Ikke hat meg for at jeg klager over livsstilen min, men Hollywood er kult i to uker, ikke to mnd. 

Jeg kommer til å savne vennene mine fra skolen. Galere menneske enn meg måtte jeg lete lenge etter, trodde jeg. Og vi skal feire Halloween sammen, og alle synes så synd på meg. Jeg har jo feiret Halloween en gang mellom 6 og 9 årsalderen. Men kostymehjelpen har lovet å stille opp, så nå gleder jeg meg til HALLOWEEN. 

hits