Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Film av min kjæres ankomst

29.sep.2011 @ 11:02 i Blogg 9 kommentarer

Jeg løp i motsatt retning av Valentina i butikken, å bli kvalt av stress gjør det ikke lettere å finne varen du leter etter. Hjerteballonger, I love you, svende i lufta. Romantikk på høyt nivå. Det nærmeste jeg kom var valget mellom en klvon eller Happy birthday kake-ballonger. Jeg ble skuffa og mista håpet om å finne det jeg ønsket aller mest. I de siste dagene har jeg fantasert om hvordan ankomsten til min kjære idyllisk nok ville vært bedre enn på film, mer ironisk nok - endte det ikke akkurat slik tankene mine hadde forestilt seg..

PS! kriminell klinescene
PS! når valentina ga meg kameraet trudde jeg hun hadde stoppet filmen, men neida. 

Jordbærballonger kjøpt fra stativet hvor kurvene fylt med bær var plassert. Men jeg var i lykkerus når jeg forlot butikken. Biler løp maraton gjennom trafikken, og desperat prøvde jeg å få tak i min kjære via elektronisk kommunikasjon, og når han svarte sa han "Hei, jeg står under Hawaiian-skiltet" JEG SER DEG, SASHA STOP THE CAR! Valentina filmet mens jeg manglet en sko og håret kunne sammenlignes med en hekseparykk. Kunne ikke annet enn å si jeg elsker deg, og tilskuerne forsto godt hva det betydde.Min aller beste Chtristoffer, ankommet LA, jeg lever i en surrealistisk boble. Tusen takk mor og far, koselig brev. Tusen takk Heidi, du er kjempesøt. Brevet og bildene var amazing <3

Vannpipe

28.sep.2011 @ 02:29 i Blogg 4 kommentarer

Meg: French is so wine, oh no, wine is so french
Han: Yeah, I know, French is so wine. No, fuck, haha, wine is so french

Andre dag på skolen smeltet like bra som smør på varmt brød, minuttene flyr avgårde. Vi har den mest internasjonale klassen noen sinne, jeg bare nevner det. Sør Afrika, Island, Norge, Ungarn, Sveits, og ja, husker ikke fler. Læreren lo godt i alle fall, og måtte notere det ned. Vi er 15 elever, og kommer fra 13 forskjellige steder. Sånn circus. Men mange kommer fra amerika også da, men husk at Amerika stort. Jeg er faktisk den yngste av elevene, og den elste er 34.

Ev av klassekameratene mine bor like ved meg, så jeg fikk skyss hjem. Men uten mat og drikke, duger helten ikke. Han lurte på om jeg hadde prøvd vannpipe før, og jeg fortalte han at jeg hadde prøvd smak av grønt eple i tyrkia når jeg var der på venninne(fylle)tur. Det var det verste han hadde hørt, og han lot meg prøve vannpipa, med ny smak og tut.  Husker ikke hva det var, men tror det var med mint og blåbærsmak.


Han holdt fingern over blitsen, selvsagt. Men her er bevis!! Mamma, jeg vet du har prøvd det selv, har sett det på facebook når du var hos Tove. (Hehe)

Dette var sykt digg! Jeg har ikke rukket å gjort så mye mer. Å blogge i morgen blir rene julekvelden, for da kommer det video av at jeg møter min kjære på LA LAX!! Gled dere, det gjør jeg. 

Første skoledag og nytt rom

27.sep.2011 @ 09:08 i Blogg 6 kommentarer

Yeh, første skoledag overstått. "Har dere hørt om stanislavskij, og kan dere fortelle n..Ja, du kan svare" Sa han og pekte på meg, som satt med hånda i været. Jeg har jo trossalt gått dramalinja, og det er skam å ikke vite hvem han er. Å være alene gikk helt fint, møtte søte Jane fra norge også. Mange av øvelsene vi gjorde var gjenkjennelig fra studiet i norge, forresten.

(Bildet er tatt for to år siden, og begge beina er godt festet til kroppen min den dag idag!) Jeg er så heldig som har retningssans som min verste fiende, så det å gå på riktig buss-stopp hjem var en meget stor utfordring, siden jeg og Valentina bare tok bussen til skolen, og gadd ikke ta den hjem. Rutetabell hadde jeg ikke, så undrende trippet jeg rundt som en gal for å være på utkikk om bussen kom snart. Så det var stressfaktor, men heldigvis møtte jeg ei russisk jente som også skulle til Oakwood, så da fikk jeg reisefølge. Æh, her får man venner like lett som Jens Stoltenberg vant alles hjerter. Beklager hvis du er motstander.Iskrem er kilden til beroligende for meg, selvom jeg blir en stukken gris av for stort sukkerinntak. Og dere, jeg og Valentina har bytta rom idag..Så jeg har sittet på knærne og stått på tå for å få kriker og kroker til å skinne.


Innenfor den døra er det dusj og toalett, mindre interresant med andre ord. Ha en fin alle sammen. Ps! Norge er best.

Les meldingen

26.sep.2011 @ 09:24 i Blogg 1 kommentar
Dagen idag har uten tvil gått s.a.k.t.e dersom noen lurte. I går tok jeg bilder av mine fine illustrasjoner om viktige teaterbegrep og skuespilleruttrykk. Jeg starter på kurset i morgen, og jeg gruer meg veldig. Valentina blir ikke med, så jeg må ta taxi helt alene i store Hollywood. Burde vel gå overraskende bra det og, vil jeg tro. Å repetere er viktig, gammel rust er vanskelig å få skinnede dersom man ikke gnukker hardt nok. (Nå var jeg dyp) Teaterboka er fra første klasse når jeg gikk på musikk, dans og drama. De resterende årene ble jeg for lat til den slags tålmodighet. Stygg skrift på ruteark er det jeg har fra det sist nevnte, men denne boka hjelper meg massevis. Beklager at jeg er så flink til å tegne, dere blir nok grønn av misunnelse nå. 
Ellers har jeg stirret i veggen, gått på butikken for å henge der i minst tretti minutter og.. Ja, hvem har sagt at USA ikke kan være kjedelig!? Joda, det er min egen feil. Jeg måtte ta det med ro idag for å nyte søndagsfreden.
Var litt usikker på om dette bilde var for pent til å kunne legges ut. Men whatever tenkte jeg, og la det ut. Glansbilde på sitt verste, og du skulle nok ønske det var ditt speilbilde. Jeg tenker selvfølgelig på jordbæra. Himmelen. UPS en liten påminnelse til deg som skal gjennom sikkerhetskontrollen straka vegen Los Angeles, det er ganske strengt altså.
Prøv dette hjemme. Jeg får det bare til i edru tilstand. Jeg er ganske heldig. 

Bare for å skryte litt så har jeg vært i et motorblad! men jeg fikk ikke lov til å posere i bikini slik som mange andre. 
Vet dere hva! når jeg lukter på spritkorka så får jeg så lyst til å ta bilder av meg selv. Så jeg tok et kamera som lå på et bort blandt gulp og liggende plastglass, for så og ta noen bilder av meg selv. Mest for å overraske eieren med noe fint dagen derpå. Heldigvis miksa hun ett bilde av meg med mage meg på!! Ser at det ble litt fler enn bare noen bilder. Så etter den gang ble jeg avhengig og gjør dette på hver fest. HEHE ler av meg selv, jeg er så unormal med en dråpe innabords.

Høhøøh lol liksom. Håper du har fått litt underholdning i norsktimen, Chris, men nå må jeg legge meg. Skule è mårå, kjære vene. Ha en fin dag alle sammen. Og hvis noen lurer på hvor jeg har fått skjønnheten min fra, så kan vi alle sammen takke min mor.

onsdag er dagen

25.sep.2011 @ 08:56 i Blogg 1 kommentar

Hjertet mitt dunker fortere enn vanlig, tankene mine fokuserer kun på en ting, og sommerfuglen som danser i magen min blir aldri sliten . Jeg er veldig lykkelig, men om fire dager kommer jeg til å gråte av glede. 

Tenk å være så heldig at man har noen som elsker deg, vil deg alt godt og savner deg så mye at man er villig til å ta den lange reisen du er verdt. I love you even more ♥

I dag har vi handla for mange lapper aka nødvendig. Mat må man ha, uansett. Og det markedet som er ved badebassenget er som en bensinstasjon i norge. Ganske liten med dårlig utvalg av matvarer. Så idag tok vi en taxi for å finne skatter vi ellers ikke får tak i. Dagen idag har løpt ifra meg som et lynslag og tordenbrøl, så vi avsluttet kveden i jacuzzi. video, slik bor vi

24.sep.2011 @ 11:55 i Blogg 16 kommentarer

Man kan ikke rotne hjemme på en dag som denne, fredagskveld. Blir så flau over denne videoen, men Frk. Iversen ba meg om å filme leiligheta. Deal. Vi har utforsket universial city (walk) og jeg er bergtatt av Los Angeles. 

Jeg lånte toppen av Miss. V. Så jeg tok på meg en jakke fordi den falt ned hele tida. Peace! kjenner ikke att meg selv på filmen, haha, så ikke ta meg så seriøs. Videoblogg er ikke så lett. Peace!

Vi var på kino, så Abduction. Herlig film! Anbefaler den virkelig. Det var ikke en guttefilm i det hele tatt, noe jeg ofte frykter når det blir for mye av skyting, blod og flammer. Jenter, se den. Plutselig dukket Mikail Nyqvist opp. 

What a night. God helg alle sammen. KLEM FRA MEG! smiley :-)

Videoblogg og sneakpeak-cæsar

22.sep.2011 @ 22:49 i Blogg 11 kommentarer

Idag måtte jeg stå opp klokka 8, for å rekke en buss som gikk en halvtime senere. Det var stress, fire timers søvn er ikke det beste valget jeg tar, men her er jeg døgnvill. Det forklarer jo hårsveisen min også. 

Ikke at jeg pleier å peke og le, men noen unntak hender jo meg også. Nå er det deres tur til å peke og le, for denne filmen er jo katastrofal. Valentina filmer fra iPhone og synes det er best å filme alt annet enn meg, så sorry hvis det ble dårlig filma. heheheh. OG før dere kommenterer det, jeg knoter og veit det. Men av og til kommer dialekten automatisk. Høres litt dumt ut, kanskje..PS! sokker i sko pga gnagsår. Oki.

Her er en sneakpeak på hva som skjer i mandagens episode av Hotel Cæsar, jeg er med. Vet ikke helt hva jeg synes om det selv. Morsomt å være med i alle fall. Håper dere vil se på. Det ble spilt inn i februar, og håret mitt er mye mørkere enn nå. Dessuten sjeler jeg på skjermen, men det er det visst bare jeg som la veldig merke til. 

Hemmeligheter

22.sep.2011 @ 09:31 i Blogg 4 kommentarer

Kjære mamma, nå steiker Valentina fiskepinner til oss. Det er sunnere enn frossenpizza, tror jeg. Jeg savner deg, du er veldig vakker. Hils alle der hjemme! Klem.
Nordmenn er morsomme. Uvitende satt jeg og kjente meg igjen i fler av hemmelighetene anonyme hadde delt med http://norske-hemmeligheter.blogspot.com og jeg synes alle burde ta seg titt på tekstene som befinner seg på den siden. Jeg er ikke den personen som legger igjen avføring i badekaret, men det å spise sjokolade i smug er noe jeg er enig i. Det er digg. 


Savner deg Heidi. Dette bildet minner meg om deg og meg etter en sørpenatt i grøftekanten, når du plukker meg opp igjen dagen derpå.

 

 

wait for it..

 

 

.....

 

 

 

Bildedryss og kjærestekyss

21.sep.2011 @ 04:51 i Blogg 3 kommentarer

Følelesen av å ha et avstandsforhold fyller dagene mine med glede og sorg. Savnet er ubeskrivelig, men for å gjøre det beste ut av det så er skype, mail og telefonsamtaler redningen. Og dere, man får ikke mer moro enn man lager selv!

Jeg:  Har kjøpt meg en ny deodorant som luker så digg at jeg sniffer meg selv under armen.
Chris: Åja, jeg har kjøpt meg en ny hudkrem fra Matis Paris.

Og da lo jeg litt, også sendte han meg dette bilde. Blinkskudd. 


Dette var den siste natta jeg sov hjemme på Tretten før avreise. Dere ser vel hva som interreserte meg mest. Den drakta har jeg faktisk med meg, alt må jo prøves og vurderes før det legges i kofferten.

Hadde egentlig ikke så mye å blogge om fra dagen idag, så slang med noen bilder for mimring. Se så søte jeg og broren min var som små, da. Sjekk han har tatt på skoa sine selv! hihih. Noen år senere, hadde jeg blitt lei av lekehuset mitt, så broren min tok over den jobben. Her-re-gud. Nå skal jeg og Miss V gå en tur i Los Angeles mørklagte gate for å trekke inn frisk luft og nyte det øynene kan se. Blogges snart.

Måtte bare slenge med ett facebookbilde til slutt. Da er det offisielt, videoblogg ekke min greie. 

Warner bros

20.sep.2011 @ 10:32 i Blogg 2 kommentarer

Warner brothers kan dere google hvis dere ikke vet hva det er. Men dere forstår nok hva jeg mener når dere ser bildene. Vi ble kjørt rundt fordi det var så sinnsykt stort der. Det var kjempekult å se behind the scenes, det har jo gått mange kjendiser der!! Eller gått og gått, jobbet hardt for å få til bra tv-shows og film. Det var noe vi ikke fikk lov til å ta bilde av, men det var også mye vi kunne ta bilde av. Det er et ganske stort antall ganger jeg trykket på knipseknappen, men orker desverre ikke å legge ut alle. Kan legge ut fler etterhvert. 

Man er ikke ekte turist før man poserer elegant mens man lener seg slakt og stolt inntil noe som dette.

HAHAHA finn en feil da. Jeg ler enda. Balentina.

Dere skulle sett meg! jeg bare..Man kan kategoriseres som ekte turist når man ber securitavaketen om å ta et avslutningsbilde. Husk å les det forrige innlegget mitt. Så slenger jeg med en nattasang til meg, for nå skal jeg legge meg. God morgen til dere :)

hits