Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Høflighet og lipstick

31.aug.2011 @ 20:08 i Blogg 1 kommentar

Hei på dere. Amerikanere har en utsråling som ikke ligner eselet. De stopper meg på gata for å spørre hvordan jeg har det, gir meg vennlige blikk og behandler meg som en prinsesse. Det eneste negative er at utvalgte er waaay too polite, saftige smellkyss på kinnet av svette karer som er stuck i overgansalederen. Av og til rekker man ikke å reagere før de drar deg inntil seg. Dette virker drastisk men det er ikke så ille, bare ekkelt. De som flørter er menn som har eldre barn enn min alder, men jeg velger å kalle det smisking for å få oss til å kjøpe mer. Alt i alt har nordmenn en del å lære når det gjelder både serviceinnsilling og det å være utadvent. Og dere, hvis det er èn eneste person som spør om jeg kommer ifra Frankrike en gang til, så sier jeg bare ja. Vet ikke hvor mange som har spørt om Paris er mitt hjemsted. 


Det hotteste innen lipstick er knall rød. Da får man komplimenter så det skummer over egen forventning. "Nja, er ikke helt sikker på om dette så bra ut på meg!" tenker man ofte litt frustert. Her får man bekreftet at det ER fint på deg. Denne sticken ser brun ut, men knall rød når man får den på. Den heter rouge coco 22 paris fra Chanel.

Her får man  alt pakket inn som om det var gull med edelstener, fine handbags og silkepapir. Jeg elsker å shoppe med Miss. V. fordi hun er så sinnsykt impulsiv. 

Meg: VALENTINA, se på denne fine datavesken, haha, rooosa
Miss V: Okei, den må jeg ha.

Angående det med komplimenter. Jeg er virkelig ikke vant til å få slengt de etter meg av tilfeldige mennesker. Utolig nok blir jeg helt forbauset og bare svarer "Thank you" med stivt blikk. Også sier de detp å nytt helt til jeg tar det til meg og takker på en bra nok måte. Kom igjen gutter, husk å si fine ting til jentene. Ikke "Du er deilig ass" og plyste fyllånde med tobakksmak etter jenter når du er sjanglende, men at øynene hennes var intenst dype, og at det er det nydeligste du har sett. Da gjør du henne glad, da. Promise. 

this day in pictures

31.aug.2011 @ 03:36 i Blogg 7 kommentarer

idag bestemte jeg meg for å prøve americansk frokost. det var digg. 

små gleder for store jenter. klikka helt når jeg så isen så måtte bare ta et bilde av meg og den. å ikke være på ferie med mamma og pappa er litt kjedelig. halve moroa er å mase om å få iskrem hver gang man går forbi en mulighet.

MINA HANSEN. nå skal jeg sjekke om du leser bloggen  min ;) fordi når jeg så dette signet så måtte jeg ta bilde av det, med meg på seff, fordi det minnet meg så om deg. også tenkte jeg etterpå at, faen, det er cascada som minner meg om deg.måtte seriøst ta bilde av meg og random resturant. var sykt kult der, minnet meg om cadillac dinner på tretten. 

super dag i beverly hills! nå skal vi snart ut igjen,  så hold dere oppdatert. klokka er nå 18.30.

kisses

good morning og bilder fra igår

30.aug.2011 @ 18:43 i Blogg 5 kommentarer

dagens avis hang på døra. haha. særlig at jeg skal lese den på ekte. gøy å se litt på den da.dere, her ble pretty woman spilt inn. på det hotellet. men ville ha med flagget på bildet så fikk ikke med inngangspartiet. salaten er Valentinas food.


hahah det var noe kyllingshit. det var veldig godt da. begynte nesten å grine når jeg fikk tilbud om tuna på flyet. etterpå fant jeg ut at det var tunfisk. jeg burde jo ha visst det. heldigvis spiste jeg det ikke. hehe. nå skal jeg og Miss. V ut i gatene å shoppe. blogges etterpå.

LOS ANGELES + bildedryss

30.aug.2011 @ 03:34 i Blogg 6 kommentarer

helåu og god mårrån i fjøset. ell natt ell å re æ i hustre norge. jeg takker gud og engler for at jeg er plassert på riktig sted. å løpe litt maraton på heatrow var mer en utfordring enn underholdning. men gaten lyste opp som en stjene mot oss ganske rask. vi har faktisk kjørt buss i London! og de andre pasasjerene ble pinblige berørt i et øyeblikk. døkk veit, børkjestuggun dro opp kamera for å mekke videoblogg ra. ska vær gesselpakk i utlandet. mulig den kommer på bloggen.

nemmen. erru svett ell

jomfruflyet. haha jaggu var det være kleint der da. bare mannfolk som jobba der. det kjørte vi til usa.


og british airways til London. skulle ha bytta om på disse bildene da.gratis lovehearts!! serøst. jeg tok to.

beautysleepen er viktig, meg i ræva! fikk ikke sove en dritt. hehhe. så på super 8 da. lol. ti timer i flyet var faktisk verre enn mattetentamen. ergo det var kjett.

etter mye stress ble vi henta i lomousin. det var over the top amazing.


valentina my rockstar <3 


meg: what do you think of norwegian girls?
jo jo (limmo-mann): I think the country is beautiful


hahhahahahhah...hva skal jeg kommentere på noe slik, davi need diet coke. "OK OK OK" 2 min etterpå kom han med det. jeg er overveldet. 

kristina!! besvis. åpna det i stad og jeg bare....

jeg måtte bare! synes det var så insane stygt. ilu kristina.

må gå, skal sjekke kjendiser. bare ett problem. jeg er så dårlig til å se hvem som er kjendis og ikke. på flyplassen sto jeg tre meter unna hele slumdog millionaire folka. og valentina måtte forklare meg hvilken film de hadde spilt i. hehe. lovende, lovende. 

 

sorry for langt innlegg, mye på hjerte, og kjeften tilføyer.ell fingrene i denne sammenheng.

avreise i natt, limousin i rodeo drive

28.aug.2011 @ 17:19 i Blogg 6 kommentarer

jeg har vært på Råholt siden igår, her har vi hatt det fett. spilt poker, skvulpa og gulpa alkohyler. man må jo forsikre seg om å få seg litt nå, siden det blir lenge igjen til neste gang. altså voksenbrus. 21 ÅRSGRENSE I USA VET DERE. eff emm ell sa folk. 

jaja dere, i natt er det avreise. så neste gang jeg blogger er jeg nok fremkommet i Los Angeles. på LA lax (flyplassen)  venter det en limousin som skal kjøre meg og Valentina til luxus-hotell i Rodeo Drive, som vi skal boltre oss i et par netter før vi åkar videre til leiligheten vår. kiiiiiler i magan da, folkens.

jeg har jo vælas beste kjæreste som jeg kommer til å savne enormt. heldigvis er han jo verdens beste, så han kommer å besøker meg. christoffer, eg treng kjærleik, surver jeg, og da løper han mot meg med engang. hurra for dèt :) :) gled dere til neste oppdatering.

lille meg leker i hagen. helsing frå Anne Marte. nei faen, mente xoxo. tror jeg.

rommet mitt i bilder, jeg prøver å følge bloggtrenden

28.aug.2011 @ 04:47 i Blogg 3 kommentarer

Jeg har tatt farvel med huset og rommet mitt for ei stund. måtte ta bilder for å ikke glemme hvordan det så ut  før jeg dro. ja, vi har den nyeste modellen av trampoliner. 

jeg er så heldig som har så fin utsikt fra rommet mitt. skog <3 HEHE. i løper av sju timer kan jeg en sjelden gang oppleve forbikjørende biler (som oftest de som besøker oss) og hvis jeg er heldig, en joggende nabo. 

den bilderamma fikk jeg av verdens beste gutt. 

pyntegjenstander er obligatorisk for jenter.. ikke sant?

senga mi. og den fine dekorasjonen jeg har klistret på veggen. årsle hemlågå, jau

hehehe, det er mange bloggere som legger ut slike bilder.. derfor henger jeg meg på trenden. ser ut som at jeg henger meg på trenden 1998 i tillegg, men nei, det er shorts og ikke et spicegirls mini-skjørt. fjooh. 

det å si goodbye før man reiser

25.aug.2011 @ 18:42 i Blogg 5 kommentarer

idag har jeg vært å besøkt mormor på arbeid. hun er lokal kjedis, bare se!! hun er i avisa. mamma og mormor er så look alikes :) vældi kosli

 

også har jeg "tatt favel" med min kjære bestemor Tretten. hun ville vise meg på kartet hvor jeg skulle reise hen, siden jeg er evneveik å ikke forstår geografi. mine topp ti svakste sider er retningssans og kunnskap. dessuten samler bestemor på tegningene jeg ga henne som småjente. her er en tegneblokk fra 4.klasse. jeg dauer, ler så strupen vrenger seg. det er trist å si ha det, men det kommer til å gå fort til jeg møter dem igjen. 

 

 

på lørdag drar jeg til kusina mi som har bygd seg nytt hus, der skal det være stor familiefest før jeg drar til Gardermoen. svelg. 

ps! trykk på bildene og de blir forstørret

internasjonalt førerkort

24.aug.2011 @ 13:42 i Blogg 6 kommentarer

allriighty allmiighty, idag har jeg skaffet meg internasjonalt førerkort hos NAF. (takk gud for at naf finnes btw) for å lette litt på den kleine stillheten spurte jeg mannen bak skranken om han noen gang hadde kjørt bil i USA. med et tungt sukk svarte han ja. han sa at det var litt stressende, man måtte følge nøye med på skilt og man kunne kjøre til høyre på rødt lys. også kom det an på hvor mange flerfeltsveier jeg skulle på. det var visst en utfordring. ally mac`bjerkestuen fikser dette, null problemo. gled dere til oppdatering underer kategorien "drivin' in Los Angeles"

 
reiseblogg hurra (?)

15.aug.2011 @ 23:48 i Blogg 7 kommentarer

yes, endelig. dette har jeg gledet meg til - å skrive en blogg. jeg tenkte at det var spennende for venner og familie å lese litt om hva jeg bedriver tiden min med når jeg er bortreist til Hollywood. der skal jeg ta et skuespillerkurs, og jeg vil dele utfordringene og opplevensen med dere lesere. jeg må få meddele at jeg beundrer de som reiser for ett år. det knyter seg i magen av forventninger, hva kommer jeg til å savne, hvordan blir det å være bortreist for å studere, og hvordan blir jeg som person etter oppholdet. har amerikanerne påvirket meg, har de slaktet meg, kommer jeg til å ende opp som et sterkere eller et svakere menneske. kanskje jeg forblir megselv sånn jeg er idag. dette er helt nytt for meg, å tre inn i et eventyr. blæ, tiden kommer til å gå fort, jeg er spent og grugleder meg. rommet mitt ser ut som et bombadert loppemarket, og jeg klør meg i huet av frustrasjon. hva faen skal jeg pakke med meg.....

hits