Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Blogg

HERREGUD!!

25.11.2011 @ 15:57 i Blogg 6 kommentarer

Jeg savner å blogge!!! Se på de fine menneskene som mekka surpriseparty for meg :) Ble ikke så mange bilder, men her er noen:

Hadde ikke bilder av alle som var der, men en salig blanding av venner og familie gjordde velkomsten min fantastisk. Noen ganger savner jeg å blogge!! Seriøst.. HEHE

Den siste kvelden i Los Angeles

09.11.2011 @ 14:45 i Blogg 4 kommentarer

Kofferten er klar til å klappes igjen, det er liv i oppvaskmaskina og gleden av hjemreise treffer meg i hjertet. Tanken på å bli tatt i mot av to armer som vil holde rundt meg, og følelsen av alt det gode norge har å tilby, kribler det i magen min. Siste kveld i Los Angeles gir meg et sammendrag på god og vondt. Man setter stor pris på det som virkelig betyr noe, som nære og kjære man har reist ifra. Men USA har gitt meg uvirkelige opplevelser, inspirasjon, kunnskap og utvikling. Etter å ha oppholdt meg på andre siden av jorda over lengre tid, har jeg innsett at borte er bra, men hjemme er best.


I taxien, på vei til Santa Monica. Der fant vi et juletre, og det var jo ikke lite heller.

Gledesspredere som uttrykker stemningssrapport. Egentlig er vi litt emosjonelle da, siden vi kommer til å savne hverandre i en stor grad. 

Det som var i tankene mine var å ha en saftig american cheeseburger, men ente opp med fisketallerken. Hmm. Var godt, da ;-) Jeg skal svare på de tre spørsmålene jeg fikk i spørsmålsrunde-innlegget, det burde ikke ta så lang tid uansett. Man må jo ha en pause fra all pakkinga, hehe. Verdesnskartet sett fra norske øyne:

Fantastiske strandbilder fra idag

08.11.2011 @ 11:28 i Blogg 6 kommentarer

Seriøst!? Er det INGEN fler som har spørsmål til spm-runden i innlegget under? Stusselig. Svarer på dem i kveld, så kom igjen å grav etter det dere vil vite. 

Idag tok vi taxi til Santa Monica, førti sovende minutter, og det vart jævla dyrt..Men etter langt om lenge, men slettes ikke forgjeves, kom vi frem til en fantastisk strand, mest kjent som Venice beach aka Pacific blue. 

Selv om jeg er definisjonen på duracell, og doble det med Valentina att på til, så blir batteriet svakt allikevel. Rumlende mage ødelegger energien, og vi tok hende fatt for å glafse i oss en porsjon som om vi spiste for to. Helt til.. 


Vi fant ut at det smakte fuglefjær uten sukker og hele retten var svidd. 

Kelner: Are you satisfied with the food? Everything ok?
Meg: It`s burned..
Kelner: Great, enjoy!

Enten så var han prikken over Ièn på dårlig service, eller så snakket jeg lavt og utydelig.. Makan. 

Men shopping er som Donald Duck-plaster på såret, og livet våres gikk videre..

Spørsmålsrunde

07.11.2011 @ 20:25 i Blogg 4 kommentarer

Hey, en ekte blogger har jo spørsmålsrunde. Så da får vi se da, om noen lurer på noe. Kjøra påååååå..

Kvelden i bilder, og VIDEOBLOGG!!

07.11.2011 @ 11:10 i Blogg 5 kommentarer

Vi har vært på en luxuriøs resturant idag, det var supergøy. Moro å oppleve west-Hollywood også, og ikke bare henge i Nord. Ikke at avstanden er aller verst, men man kan jo ikke dra til de samme destinasjonene hver kveld.  

Det skal ikke så mye til å imponere meg, men denne mannen hadde talent i å mekke salat. Ja, vi spise salat til forrett hehe, også kom hovedretten:


Gosh, ei som var  dødelig sulten. Det lå en halv hvitløk på tallerken min også jeg bare "Seriøst?" og han bare..Og vi bare..Og alle bare...

En ekte turist tar jo bilder av alt. Glemte å ta bilde av bakken da, men har et bilde av himmelen. Orka bare ikke å publisere det.

Jeg må rive meg litt i håret for å sette meg selv på plass av og til. For Valentina har slutta med det. Jeg aner ikke om det er hun som har påvirket meg, eller om det er jeg som har påvirket henne, men resultatet er givende. Eller ulovlig, jeg aner ikke.

Hvem er dritings uten å fylleringe liksom? Ikke jeg hvertfall..

 Åja, vi har laga videoblogg. 

 

Kino, fulle menn og starbucks.

06.11.2011 @ 12:20 i Blogg 3 kommentarer

Samtlige statusoppdateringer handler om dagens temperatur, og at gradestokken fortsatt holder seg på den røde fargen. Kulden verken kryper eller sniker, den kommer som en uventet draps tornado. Selv om jeg er på den andre siden av jorda, er det iskaldt ute, når sola er i dvale. Jeg biter tennene sammen, og trekker på skuldrene når jeg ser ei jente løpe rundt i rumpekort kjole og that`s it. 


Vi dro på kino, så på Tower Heist. Gikk rundt å tok bilder mens vi var kalde, helt til vi oppdaget Starbucks og varmelampe. 


Valentina: Anne Marte, det er lørdag idag.
Meg: Ja..
Valentina: I morgen er det søndag.

Oi, ser dere crazy monkey på bildet over? Gorilla eller whatever..

random 1: Do you smoke?
Valentina: No
Random 2: She don`t smoke sigarettes.
Valentina: No, I like to suck. (Og smattet på sugerøret)
Random 1 og 2: Wææhehehøhøeehuhuha funny.
Jeg: Ordløs.. (Det skal mye til..) En dritisng idiot svettet i kulden. Er det fysisk mulig? Fredfulle som vi var, der hun poserte og jeg tok bilder, ville den svette og hans kompis ingenting annet enn å plage oss. Bokstavelig talt, innpåslitne individer med intense øyne og dårlig ånde. Og jeg var ikke sjenert med kroppsuttrykket om at jeg ikke ville at han skulle ta på meg, når han gledelig ville hjelpe meg når jeg skulle sette meg ned. Valentina fortalte han at jeg klarte meg fint å sette meg ned uten hjelp, og jeg følte at det ble litt dårlig stemning. Plutselig kom securitavakten og spurte om alt gikk bra. Og det gjorde det. 

Han holdt et øye med oss etter at vi slo an en prat, så jeg fikk tatt ett bilde av "sparkesykkelen" hans med motor. Det er så inspirerende, alle amerikanere elsker å bli tatt bilde av, og gleden de har av å kunne introdusere seg til ukjente er fascinerende. 


Ha en fin søndag ♥

For en herlig dag! Bildedryss

05.11.2011 @ 13:21 i Blogg 4 kommentarer

Lørdags formiddag og alle har det bra? :) Håper det. Idag måtte vi trosse regnet. Det har vært Miss. V sin bursdag, og de dyrebare minuttene av dagen kunne ikke brukes opp på surving. Men hun hadde lov til å henge litt med leppa når håret hennes var festet i en krølltang i mange minutter, for så å bli ødelagt av drittvær, når man hadde forestilt seg solskinn på en dag som denne. 

Jeg kunne sammenlignes med en beruset edderkopp, der jeg løp med jakken over hodet i et desperat forsøk å redde valentinas hår i samme slengen. Her sitter jeg i taxien på vei til Rodeo Drive, og når vi var fremme så hadde himmelen sluttet å gråte. Problemet var at vesken hun skulle ha var utsolgt, så vi måtte til Beverly Center for å kjøpe den, men Sasha den reddende engel, tok oss dit.

Valentina gikk rett frem til kassa og var ikke sjenert, hun visste hva hun skulle ha. Som regel brukler folk halve dagen på å bestemme seg, siden det er en formue for en liten ting. Hadde ikke svidd av penger på en lommebok der ifra en gang, kjøper meg heller tre nye jeans til samme pris. Jizes. Er kanskje bare det at jeg er ikke så mote/design/merkevare-frelst.


Også fikk vi champagne. Jeg åpner jo kjeften i en hver anledning, og sa at hun kjøpte en bursdagsgave til seg selv. Da var det fest. Se så stolt hun er da, søte prinsessa .Alle fortjener det man ønsker seg aller mest på bursdagen sin.Etter shopping er det viktig med mat! Bursdagskake svikter aldri. 

Her var det ei som ville hoppe ut i veien. Hahah. Neida. Joda.


Klarte ikke å bestemme meg for hvilket godteri jeg ville ha, tar liksom ikke bare to sek å velge blandt disse alternativene. Men jeg fant en søt bamse. OGSÅ var det vinen som ble tom. Men nå skal jeg puttes på lading, skjønnhetssøvnen skriker etter å få oppmerksomhet. Ha en superduperfestlig lørdag, folkens. Gjør masse kult.

Hun er et bursdagsbarn idag

04.11.2011 @ 11:15 i Blogg 0 kommentarer

VALENTINA HAR FYLT ETT ÅR ELDRE!!! Hurramegrundt, nå er det natta, snart soloppgang. Vi har vært ute å spist, og når klokken var slagen gratulerte vi henne. Etter noen timers søvn, skal vi rocke Rodeo Drive, shoppe, spise, og senere på et utested. Jenta må jo feires, og hun skal kjøpe verdens dyreste presang til seg selv.


Bare cooolern liksom, lakka negler og telte sauer til vi skulle dra. Sulten som et kakemonster, måtte jeg velge å si ja takk til forrett selv om det ikke så spiselig ut. Husker ikke helt hva jeg syntes om det, men vitnene mine forstod det sånn at jeg synes det var litt ekkelt. 

Melody, meg, Rebecca, Valentina and Sasha.


Dette bildet ble tatt ett par minutter etter midnatt, se på bursdagsbarnet, hun stråler som gatelys og dansende discokule på samme tid. Følg med, neste oppdatering har vi tatt helt av med feiringen her i Los Angeles. Mens dere venter, kan dere jo se at jeg driter meg ut på skateboard to år tilbake i tid når jeg gikk på videregående.

Lykkerus av lykkebrus

03.11.2011 @ 11:14 i Blogg 6 kommentarer

Pepsi max! Jeg elsker pepsi max, og har over lengre tid hatt abstinenser av en bekymringsrynke som ikke kunne fjernes, uten å slukke tørsten med favorittbrusen. Dere vet, den følesen av å ville ha noe, men ikke kan få det. Eller i mitt tilfelle, finne det. Gledestårer var på sin rette plass i det øyeblikket jeg oppdaget gullfunnet i hylledisken.

Kjempeglad, tommel opp og kjenne lykkerusen helberede det store savnet.

Det kan gå litt hardt for seg i desperate tilstander.. Og hva skjer da...

...Pepsi maxèn forvandles til djevelbarn og går terrorangrep mot halsen min så det knyter seg.

Det er smertefullt. Har dere opplevd det før? Å svelge så hardt at det svir i brystet? Javel? Neivel? Det er sikkert en advarsel om at brus er ikke sunt, verken med eller uten giftningsstoffer, og gratis hull i tenne på kjøpet.

Idag dro vi på en italiensk  resturant, og bare for å skryte så lager pappa bedre spaghetti. Men omstendighetene var inspirerende, syngende servitør og følelsen av å sitte i Milanos smørøye, ble servert på sølvfat.

Her ser dere Valentina (Miss. V) meg og Caitlin, strike a pose i bilen. Og dere, hvis vi krysser gata uten at det er klarsignal, men alikevel ingen trafikk, kan vi få en heftig pengebot, og green peppers betyr paprika.

Det har vært så mye styr og stell på Walk of fame idag, de la ut rød løper, velstelte mennesker la seg på bakken med sovepose og snacks, vakta sto på knær og skuret skriftsteinene på gulvet, og det var milevis med inngjerdinger.

Meg: Okei, kan noen fortelle meg hva som foregår her eller?
Valentina: Vet du det ikke? Shakira skal få stjernen sin i morgen.
Meg: Burde ikke hun ha fått den for lenge siden?

Dette er det eneste bildet jeg tok, for smarthodet meg tenkte på å knipse når vi var på vei hjem. Meg gjett hva! Eller, dere klarer nok ikke å gjette det. Jeg har kjøpt en gave idag, men klarer dere å se hva det er?

Nå har jeg innsett at...

02.11.2011 @ 10:19 i Blogg 1 kommentar

Hey! Husker dere at jeg gulpa av de lilla skittlesene som smakte drue? Jeg beit meg selv i tunga, når jeg så skittlesposene hoppet av dramaskrik og desperat ba meg med sin kvantitet om å få en ny sjans. Før noen la merke til at jeg nærmest slagget av forbauselse, tok jeg en pose fatt og smilte. 

Fra et utvalg av fem fargeposer, kasta jeg med meg en grønn. Og gjett om jeg ble sur når jeg la merke til det når jeg kom hjem, da. Ikke fordi smaken var sur, det gjorde meg glad. Men fordi jeg spiser usunt, igjen..

Men nå har jeg innsett at skittles er ikke så ille alikevel, og tommel opp for den grønne posen med smaken av surt.

..Jeg har innsett at ballongen ikke har noe mer glede av å sveve.

..Jeg har innsett at jeg har et problem med å velge, når jeg har fler alternativer. 

..Jeg har innsett at jeg er glad i klistremerker, uansett alder (bildealbum)

..Jeg har innsett at dere synes at dette var et random bilde, men hey, American food!!

..Jeg har innsett at jeg har verdens beste sjokolade. Denne er god, da! Jahaha

..Jeg har innsett at jeg har dratt med meg internasjonaltførerkort for null reason 

..Jeg har innsett at jeg er mindre pen på disse bildene ja la ut i forrige innlegg, og nå har jeg innsett at jeg må sove. Fadderullan. Men ha en fin dag dere da, håper dere skal gjøre noe kuult ♥

Yey! Prøv dette!

01.11.2011 @ 20:58 i Blogg 5 kommentarer

Jeg anbefaler dere å spille Bubble witch saga på facebook! Så hardt avhengighetsskapende at frustrasjonen dreper deg innvendig når du må vente 30 minutter på nye liv. Husk at hvis du vil bytte fargekule så trykker du på space, yey! Prøv dette. Hurra, idag er det tirsdag(?) så da er det raising hope, og det redder dagen min. Jeg innser hvor heldig jeg, hver gang jeg ser på det. Galehus. Hvis du ikke ser på det, såå..

Verden er veldig festlig. Nå skal dere snart legge dere, og jeg skal snart stå opp (burde ha spist frokost og hele pakka..) Dere stilte klokke en time tilbake i tid, USA gjør det neste uke. Er selvfølgelig en hel del annet jeg er fascinert over, trynet mitt f.eks. Men dere, sov godt i grevens tid.

Knask eller knep

01.11.2011 @ 09:50 i Blogg 6 kommentarer

Halloween er det engelske navnet på allehelgensaften, det vil si natta før allehelgensdag, den katolske minnefesten for helgener og martyrer, og feiringa av denne kvelden.

Halloween har på 1900-tallet særlig blitt markert i USA der utkledde barn går fra hus til hus og tigger godteri med ordene trick or treat. Rundt millenniumskiftetbegynte også skikken å bli utbredt i andre deler av den vestlige verden.

Norge hadde inntil for noen år siden ingen tradisjon for slik feiring, men amerikanskinspirert halloween ble introdusert i noen miljøer på slutten av 1990-tallet.

Amerikanske barn markerer kvelden ved å kle seg ut og gå fra hus til hus og be om godteri. Dette heter "Trick or Treat" da man spør ved husene om man ønsker å gi godteri eller om barna skal utføre rampestreker.

For satanister og hekser har halloween vært feiring av døden og starten på heksenes år. Den markerer starten på død og ødeleggelse som assosieres med vinteren.

Ordet halloween stammer fra det engelske All Hallow Even(All) Hallows Eve eller All Saints Eve, det vil si «alle helliges kveld» Hilsen wikipedia.

Bilder og videoer fra festen

31.10.2011 @ 11:53 i Blogg 5 kommentarer

Jeg har så mange ord, ufattelig syke videoer, og når jeg velger å ikke publiserte samtlige bilder, så er det ganske heftige episoder kameraet mitt måtte gjennomgå.  Halloween er utmattende, det eneste vi gjorde i dag, var å se på nye antrekk for morgendagens EKTE Halloween-day. Du skal ikke le av andre, du skal gapskratte, vær så god.
Losing my beer bong virginity..

 Også spilte vi Beer Pong (?) og jentene ruler.. 

Dagen idag var veldig morsom den også, var selvfølgelig på City walk. Også tok vi turen til Hollywoods midtpunkt, Walk of fame, for å sjekke ut kostymer. Halloween er jo egentlig imorgen vet dere. Tok en superharry video, men velger å dele den med dere. Stakkars.Jada, det er meg på begge bildene, med og uten jakke, rett hår og oppsatt hår. Herregud så sliten jeg ser ut da!

Jeg snuser ikke da, men det er gave. Superfet gave da. Sikkert digg. Jeg kasta opp når jeg prøvde det. HAHA. Måtte løpe ut av kortimen når jeg gikk på Gjøvik vgs. Jajaaaaa

Nå ligger jeg på sofaen, hatt Friends og 70`s show maraton på nicknite, alt handlet om Halloween, selvfølgelig. Klokka er kvart på fire om natta, og jeg er ikke trøtt. Snudd opp ned på alt jeg nå, haff. 

Jeg: Tone Damli kjem tell Los Angeles i mårrå. Det er superteit, jeg er omringet av kjendiser hele tiden, men når det kommer ei fra norge så blir jeg såååå gira.
Chris: Du savner norge du, vennen.
Jeg: JA
Chris: Og norge savner deg <3

Hehe, jeg har det bra her i USA altså, misforstå meg rett. Jeg har bare veldig respekt for de som velger å være borte fra familie og venner i ett år. Nå må jeg legge meg. Ha en fin dag, folkens. 

HALLOWEENFEST

30.10.2011 @ 14:54 i Blogg 7 kommentarer

Take me drunk I`m home.. Nei, ååh.. Nå er jeg så trøtt at jeg bare vil sove. Klokka er faktisk 7 om morgenen. Haha, og jeg som hadde så lyst på cheeseburger. Auch, det er så vondt å ha lyst på noe- også får du det ikke. Jeg måtte spise tørr brødskive og late som at det var burger, lol. Vi er i Hollywood, NOE burde ha vært åpnet, og det vedder jeg på at det var. Nå må jeg sove, oppdatering kommer ikveld. Her er en smakebit!Jaja............Ha en fin dag, dere!

Dette sier USA om russefeiring

29.10.2011 @ 10:27 i Blogg 3 kommentarer

I morgen skal jeg på Halloweenfest, og idag har jeg smakt pumpkin fra yoguhurtland, og den nærmeste beskrivelsen av smaken jeg kunne sette ord på, var en slags kanelblanding. Smakte litt krydderkake, på en måte. Men muligheten er stor for at ekte gresskar gir en annen opplevelse. Time will show, som jeg så fint uttalte, og ble møtt med en pekefinger som sa "YOU MEAN TIME WILL TELL hahaha ANN!! You are so cute.." 

Idag, som alle andre dager har vi støttet green taxies, og beina havna på City walk, igjen. Sushi og Halloween-kostyme var dagens innkjøp, og en blå dipliner. Her i USA heter jeg bare Anne. De uttaler navnet mitt som Ænnhmarht, og det er jeg ikke særlig fornøyd med. Litt vanskelig navn, noe jeg har forståelse for. De ler og ber meg si navnet mitt hele tiden, haha. Her om dagen skrev jeg på klassesiden vår at de skulle google den norske stolthet.

SE SÅ FIN ØYENSKYGGEPENN JEG HAR KJØPT! Veldig fornøyd, ville vise fargen og valgte å lage et hjerte på kinnet til dere. Bare gled dere til neste bloggoppdatering, da har jeg Halloweenkostymet på. I USA feirer man i tre dager. 


Forresten, dere kan lese om superstar VANA. (Søstra til Valentina) Hun blir nemlig norges nye idol. Bare se selv! --> Link <--

Når man egentlig bare vil sove

28.10.2011 @ 22:34 i Blogg 1 kommentar

God kveld. Nå savner jeg norge. Flertallet laster opp bilder av julebrus og den slags. Jeg eksisterte i drømmeland, og langt, langt vekk kunne jeg jeg høre en irriterende lyd. Den ga seg ikke, men ble høyere og mer intents. Så skjønte jeg det- det banket på døren. Opp av senga i truse og topp, trøtt i trynet og ustø kropp. Døra  åpna seg før jeg møtte den, en av vaktene her på Oakwood låste seg inn! Og jeg gjemmer meg, og roper at de er velkommen, for det var visst ikke bare en av dem. Nå ligger jeg i senga og innbiller med at jeg er i uganda, for de snakker ikke amerikansk med hverandre. Bråker og skriker. Men den dasslekkasjen er vel årets katastorfe, så ddet skal jo mange timers arbeid til, for å behandle skandene til den skinnende-trofè.

Jeg har veldig lyst til å smake gresskar, og det skal jeg! snart! Halloween er jo like rundt hjørnet, og her i Los Angeles skal livet bli snudd på hodet..Wuæhh, jeg som er så lettskremt. Eller var det vettskremt? 


Jeg haater å fylle pengboka med så mange mynter at den blir for full. I mange uker har jeg putta alle småpengene jeg har oppi en kopp, og nå angrer jeg. Det er faktisk ganske mange mynter, og hvem vil telle de pengene for veksling? Altså, her i USA er myntene i fem deler, det vedder jeg på. Så når jeg skal telle dem blir det ca fem hauger med forskjellige mynter også må man telle på nytt, derifra. Men jeg klarer jo ikke å telle de myntene. 

Jeg vil tilbake til drømmeland. Er fortsatt morgen her, altså. Hehhe, snart efta da. Hverfall lunsjtime. Åja, dette bildet er en liten sneakpeak på Halloween...

OVERSVØMMELSE! ÅNEI! DASSEN!

27.10.2011 @ 08:26 i Blogg 3 kommentarer

Nå har jeg blogga to ganger på få timer, fordi det skjedde en hendelse som virkelig måtte dokumenteres. Jeg gjentar meg selv hele tiden- men med hånda på hjertet; jeg har ingenting innabords. Prøvde  å redigere det til èn film, men den ville ikke lastes opp. Jeg hater latteren min jeg også. 

Video; "danset på åpen gate"

27.10.2011 @ 05:59 i Blogg 1 kommentar

Guud mårning. Se her da, folkens. Prøvde å lage kake igår. Vil ikke engang beskrive mitt syn på mesterverket, men vi har egne tolkninger. Oktobermåneden er omringet av rosa sløyfer, og idag støttet jeg aksjonen ved å kjøpe en yoghurt som smakte himmelparadis. Tittsfordriv og tissnok

25.10.2011 @ 11:17 i Blogg 1 kommentar

Teennick I love you. De sender så mange fete programmer som f.eks Malcom i midten. Gurimalla, jeg elske(r)t å leve meg inn i det galehuset mens jeg ventet på min mor som skulle gi et klarsignal om at middagen var servert. Idag har jeg tent duflys, sprayet roselukt for å kunne inhalere forfriskelse, og vasket alle overflater til den store gullmedalje. Baket sjokoladekake. Og sett på TV, noe jeg fremdeles gjør. Hverdagsheltinna som skaper tidsfordriv når hun ikke trenger å være tidsnok.
Trodde faktisk ikke at noe kunne sensureres på denne bloggen, men verden er skapt for å overraske. 

Ny hårsevis og videoblogg

24.10.2011 @ 09:47 i Blogg 8 kommentarer

Brunt med rødskjær. Eller ble det for rødt? Vi har spist sushi idag, og jeg er en kløne med spisepinner. Servitøren kom med "barne-pinnene" de som er klistra sammen oppå toppen. Synd jeg valgte å ikke dokumentere det med kameraet.

Catilin & Miss V, hurra for en fantastisk dag. Litt synd at jeg må dele sushien i to biter fordi den er altfor svær, når risen er en drue og laksen er en banan. Ææææch.Jeg ville egentlig ikke legge ut denne videoen. Tenkte det var lite underholdene å se på bakken mens dere hører pusten av sliten jente som går. Men så tenkte jeg, faen heller, akkurat som om at jeg ikke har driti meg selv på leggen med denne bloggen fra før... Så da, jaja, kos dere med trynet mitt og ekkornet :-) 

UNGE MØDRE

23.10.2011 @ 12:29 i Blogg 1 kommentar

Se en morsom utgave av beibi mamas her hahaha, er litt på kanten noe av det synes jeg. Men det er vel forhåpentligvis ingen som føler seg truffet. Er ganske underholdende, og bra utført. KOLLEKTIVET ♥♥

Det å være crazy

23.10.2011 @ 02:54 i Blogg 0 kommentarer

Nå er skolen ferdig, og det er godt fordi da kan jeg velte meg inn i lathet igjen. Men det er også veldig trist fordi vi har blitt så gode venner, vi jobber sammen tett og utfordrende, noe som fører oss sammen med sterke bånd. "Actually I could start crying now, but I choose to laugh it away!"

Det er fortsatt noen uker til jeg kommer hjem til min aller beste, venner og familie. Jeg prøver å stirre minst mulig i veggen, men allikevel så stirrer jeg mest mulig i veggen. Og da går tiden like fort som om man prøver å sove med en tikkende klokke. Ikke hat meg for at jeg klager over livsstilen min, men Hollywood er kult i to uker, ikke to mnd. 

Jeg kommer til å savne vennene mine fra skolen. Galere menneske enn meg måtte jeg lete lenge etter, trodde jeg. Og vi skal feire Halloween sammen, og alle synes så synd på meg. Jeg har jo feiret Halloween en gang mellom 6 og 9 årsalderen. Men kostymehjelpen har lovet å stille opp, så nå gleder jeg meg til HALLOWEEN. 

Denne dagen i bilder

21.10.2011 @ 11:08 i Blogg 7 kommentarer


And the winner iiiis....Meg hurra hurra. Alle spammer "søk på gaddafi på 1881" på facebook. I morgen er min siste dag på skuespillerskolen, men jeg har fortsatt igjen noen uker her i Los Angeles. Der snør jo der jeg bor i norge, huttetu buhu. Og en idiot stjal den dyra skinnjakka til Sasha på karaokebaren. Kleptomaner ødelegger stemningen. Klokken er langt over midnatt hos meg, nattaklem.

Gråter du, så gråter jeg

20.10.2011 @ 08:43 i Blogg 0 kommentarer

Jenta er så sjenert, drar håret bak ørene mens hun ser på sine sko. Sjeldent snakker eller ler, men smile, det kan hun. Å stå alene på scena og må forsvare karakterens valg, er det verste hun vet. Av og til blir presset for hardt så tårene siger nedover kinnet hennes. Noe hun prøver å skjule, men vi har alle observert det. Når man ikke vet svaret på spørsmålet, føler man seg veldig liten, og blikkene som går imot deg gjør deg enda mindre. 

Han stilte personlig spørsmål, og hun delte sannheten med oss. En student stilte seg ved henne, og blikkene møttes. Uforberedt, hadde hun en dialog med faren sin. Han hevet stemmen og skjelte henne ut, mens hun var like rolig, forsvarende og sterk. Kort tid etter, gråt hun. I love you, var responsen hennes etter å ha blitt kastet ut av familiehuset. Publikum plasserte hånda over leppene, og de blanke øynene gjorde det vanskelig å se. Drakk vann for å balsamere såre svelg, drepte tårene med tørkepapir og hvert enkelt indivit utførte dype åndedrett. Han ba henne om å skrike ut følelsene sine. Jeg er redd for å si noe feil,  svarte hun med en bristende stemme. Jeg er lei meg for at jeg ikke er den datteren du ønsket jeg skulle være. Et stille øyeblikk oppstod før motspilleren ble kvalt av sine egne tårer.

Vi som satt og så på, skalv, og hadde innsett at den svakeste jenta er den sterkeste. Uten anelse, spilte hun seg selv imot en medelev som var faren hennes. Det var en veldig sterk opplevelse, og absolutt alle i salen gråt av medfølelse, til og med guttene. Han som spilte faren knakk sammen, enten fordi det er noe han har opplevd selv, hans største frykt, eller at han ikke hadde kontroll over kroppen, styre følelsene ble vanskeligere. Det er godt skuespill, å la følelsene som er i deg, komme ut. Sånn er jeg som person, gråter du, så gråter jeg.
 

Dette er grunnleggeren av skolen jeg går på, det var han som bestemte at hun skulle spille seg selv imot "faren" sin, for å la følelsene hennes slå ham i trynet. Jeg mener at skuespill kan brukes som en form av terapi, det å kunne se en sak fra to sider blir enklere, å sette seg inn i andres situasjoner og ha lov til å gjøre det som faller deg inn. Man er i en helt annen verden, mister seg selv for et øyeblikk og opplevelser kan forandre deg som person, oppnå et annet perspektiv på livet, og gjøre deg til et bedre menneske.

Anbefaler alle å se disse videoene. Den siste filmen som er om America`s next top model, minner meg om det vi gjorde. Noen av dere lesere som vil bli skuespillere?

Jeg har vært i Disneyland idag

19.10.2011 @ 10:41 i Blogg 4 kommentarer

Jeg blir overveldet av inntrykk og skapelse. Imponert over all teknologi og intelligente oppfinnelser. Diseyland er definisjonen på opplevelses magi, stjerstøv og lattermaraton. Å sette ord på underholdningen er vanskelig, men denne familieparken er skapt til å anbefales for alle uvitende. 

Stressende løp jeg fra en destinasjon til en annen, og knipset litt i pustepausene. Jeg skal dra tilbake en annen gang når jeg har tid til å kysse Goofy oppå hatten, fordi da må han løfte meg opp. Drømmen. Valentina har så lyst til å dra, og det er forståelig, og jeg vil tilbake for å utforske det jeg ikke fikk sett. I dag dro jeg med noen fra klassen, og det var awesome.Vi er de seks bakerste. HAHA, Vi kommer i fra ungarn USA X2, Island, norge og sveits) Jeg kjenner ikke hun som snakker i tlf ved siden av oss.... Joda. Kjempemoro :-D Jeg hadde en interresant opplevelse på skolen i dag som jeg skal blogg om senere, men nå må jeg sove. Kjempesliten. Har du vært i Disneyland? 

Jeg har så fine negler, right??

18.10.2011 @ 08:35 i Blogg 4 kommentarer

I natt har jeg sovet med fletter, og i dag har jeg fått skyss hjem fra skolen av Britney Spears.


Når jeg kom hjem fra skolen, krøllet jeg håret til Vana også dro vi videre til The Grove :-))


NAM! Folk sto i kø utenfor Apple Store for å kjøpe iPhone 4s, OMG!
Fine negler ♥ Ha en fin dag dere, jeg skal sove.

Dette er lærerne mine

17.10.2011 @ 08:07 i Blogg 2 kommentarer

Hei. Jeg vil legge ut videoer av lærerne mine her i USA, for å gi dere en smakebit på hvordan jeg har det. Jeg liker alle tre veldig godt, og de kan være humoristiske og strenge som gir en riktig balanse. 

HOLLYWOOOOD

16.10.2011 @ 09:41 i Blogg 5 kommentarer

Goood morgen. Mr. Warren har vært vår privatsjåfør i dag, og førte oss hvor vi ville. I tillegg var han veldig morsom, og da er jeg tilfreds. Frokost i Rodeo drive, sushi til middag og godteri til kveldsmat. Digger det! Kjæresten min har tilbragt lørdsagkvelden sammen med familien min, og jeg kjenner at jeg har litt hjemlengsel når vi ringes og han beskriver hvor underholdene kvelden har vært. Mamman min er veldig morsom, venninna mi la ut en video av henne på facebook av at hun ler seg ihjel! Latteren er uimotståelig. Gratulerer med dagen, Guro. Skulle ønske jeg kunne feire sammen med alle. Savner dere.  ♥ Chris, familie, venner, norge og hverdagsrutiner ♥Noen lesere som har vært i Hollywood? 

Jeg er styggheten selv

15.10.2011 @ 11:11 i Blogg 6 kommentarer

Har alle husket å sett musikkvideoen til VANA eller? Den er supèr. Se så begeistra hun ble for de nye vinterskoene sine. Hehe, søta. Vi har spist middag med Cliff  Mcgee og dama hans idag, det var koselig.


Etter det, dro vi på Cheesecake factory for å spise brød. Eller kaker da, dessert! Men det lå et brød på bordet så jeg forflyttet det dit det hører hjemme. I kjeften min. 


Valentina ville også være med på bildet,  og da måtte vi dele på brødet. Det beste med meg er at jeg kan være styggheten selv, overvinner du meg fortjener du diplom og en ekstra premie. Jeg gulpa av kakelukta og det svei i øynene mine når jeg så at et kakestykke kunne mette fire fedre, så jeg bestilte meg rett og slett en Mango smoothie. Det var ikke et dårlig valg, skal jeg si deg. Nam.Måtte jo leke litt med maten, bare for å være litt på kanten. Det er jo ikke lov, og spesielt ikke når man er på en fin resturant. Så slem jeg er. 

Sjekk størrelsen på kaka da, herre min hatt. Jeg måtte smake, og ble litt ivrig.


Er alltid like fint på The Grove, så tenkte jeg skulle være en del av pynten. 


Men det fikk jeg ikke lov til. Endelig helg dere, HURRA. Gjør masse kult, for det skal jeg. 

Ikke for å skryte altså..

14.10.2011 @ 09:10 i Blogg 3 kommentarer

Sweet baby jesus - Jay Z & Kanye Wast = spotify! nå! Hvordan går det med dere, folkens? Her om dagen måtte jeg improvisere en dans foran klassen fordi jeg valgte å ikke øve dagen før. Ganske dumt valg. Alle hadde tilpasset musikk,  mens jeg lagde rytme av ufrivllig høy pust. Tror ikke alle forstod oppgaven, for alt var unikt, personlig og svært få av innslagene kunne sammenlignes. Desverre ga jeg klassen sterke traumer etter min opptreden, jeg valgte å kalle det for "This is my life" og danset med en fotball av luft, og falt på gulvet, høylytt og landet i en særdeles kjent posisjon. Da lo alle sammen av meg, fordi det var jo selvfølgelig sinnsykt morsomt. 

Her venter jeg på maten min fra Amsterdam Cafè, men det eneste det stedet har til felles med Amsterdam, er navnet. Og det er egentlig helt på trynet. Jasså, skal vi dra på kinaresturant å spise italiensk pizza? JA smart.

Været ligner en høstdag i norge, men det var en grunn til at vi oppholdt oss i skyggen. Bildene vi tar blir jo mye finere da. Bare se.


Nei, shortsen er ikke stor. Den er "over navlen" og da friiika jeg ut.. 


Dro den ned igjen, og fant ut at jeg hadde tissa på meg. Med vilje, for å oppnå kortvarig varme.

Følte meg så syyykt bra etterpå, at jeg fantaserte at jeg danset naken mot en strippestang, men fikk høre ganske tidlig at jeg så ganske stygg ut. Skjønner egentlig ikke det. Ikke for å skryte, altså.


Dette er Miss Valentina superrockstariloveyou og meg! Og masse klemmer fra burugla Bjerkestuen :-)) Ell BØRKJESTUGGUN, som de fra hjembygda mi sier. Have a nice day.

Kjærleik

13.10.2011 @ 08:29 i Blogg 2 kommentarer

Vekkerklokka ble byttet ut med morgenkyss og pådekt frokostbord. De korte minuttene før bussen ankom, ble byttet ut med selskap og en hånd å holde i. Å kaste seg på senga etter en sliten skoledag ble byttet ut med et smil og en bamseklem innenfor inngangsdøra. Følelsen av redsel og ensomhet ble byttet ut med varme og trygghet. Dagene med deg gikk altfor fort. Det å elske noen, og følelsen av å bli elsket, er den største gaven i kjærlighet. 

Jeg har hørt at man vet ikke hva man har, før man har mistet det. Det som møtte meg når jeg åpnet inngangsdøra var en mørk og stille gang. Hvor ble det av bamseklemmen som pleide å ønkse meg velkommen hjem. Små gleder som gir store gleder. Soverommet var tomt. En t-skjorte dynket i parfyme lå på sengekanten klar til bruk - god natt. Et kjærlighetsbrev med fine ord, takknemlighet og fremtidsplaner var din overraskelse til meg. Vondt å svelge, vondt å puste, vondt i magen, vondt i hjertet. If it doesn`t hurt, it isn`t love. 

Etter at de blå skoene forsvant oppover rulletrappen, dro vi for å spise. Asia-mat er spennende, pyntegjenstander og dekorasjoner er underholdene. Jeg forguder steder som denne, og etter å ha ropt at Allah skifter farge, har jeg innsett at hjernen min fortjener å studere noen år til. Unnskyld, Buddha. (Tulla)

En kar besvimte fordi han så på meg og jeg bare...

"HELLO, whats up?"
Også undersøkte jeg bildet litt og konkluderte med at jeg ikke hadde hake. Men så tenkte jeg en gang til, og fant ut at det er dubbelthake. Nei, jeg mener trippelthake. Noe i den duren hvertfall. Uansett! ganske imponderede stygt. 

Jeg fikk en ny venn da. Ganskse godt å ha en venn som bare lytter, og aldri motsier deg. Du snakker faktisk ikke til en vegg, for en statue kan ha øyne. Dype øyne.


Vi kjørte mot Beverly Hills, og ble omringet av raketter som malte himmelen med fargeglitter. Bandet Journey hadde konsert, og Los Angeles var i ekstase. Nå er jeg utslitt, god natt. Jeg mener, god morgen til dere i norge. Ha en fin dag, gjør noe crazy du sent vil glemme.

Dagens lættis

11.10.2011 @ 09:54 i Blogg 1 kommentar

For en grisejente jeg er! æsj. Chris og jeg har kjøpt inn de resterende gavene idag, for i morgen drar han tilbake til norge. Faen. Morsom video?

Bra kino, se filmen!

10.10.2011 @ 08:12 i Blogg 2 kommentarer

Vi bestemte oss for å ta en kjærestetur til The Grove idag, det var utrolig koselig. Når vi ventet på taxien, så vi et ekorn.Naturbilder er obligatorisk når man er turist. Jeg synes litt synd i de som er på utflukt med meg, for det er ikke bare-bare. Se på kjæresten min idag da. Er det rart jeg blir spinnvill. Noen ganger tror jeg at han forvandler meg til noe merkelig, men når jeg ser det ifra et annet perspektiv er det nok motsatt. Påvirke andre med min gale personlighet er en stor glede i livet. 

Anne Marte + Sjokolade og Jamba juice = Voksen mann + 6 tequilas...HVOR ER PANNELUGGEN HENNES? lol JA! Vi var på kino, og det var romlemantisk, kyssa, holdt hender og delte popcorn (Eller påpkøinn/sprættkøinn som Chris kaller det) 

Når jeg tvinger min kjære

09.10.2011 @ 10:41 i Blogg 3 kommentarer

Solen ville ha selskap av bønder i byen i dag, så vi sto opp tidlig for å drikke en rykende kopp av lykke Sjokoladekuler med melk var servert, og jeg tok kniven fatt (farlig) og kuttet frukt til jeg mistet sanser (muskler må til!)

Jeg: Jeg må blogge, og du må lese det etterpå. Ikke sovne da!
Chris: Hm, neida, jeg bare hviler øynene litt. 

Gullklumpen min griller flæsket, og jeg tvinger ham til å posere så jeg kan leke hobby-paparazzi. Er ganske mye jeg tvinger han til, altså. Faen Chris, gjør trutmunn da.

Vi er nakne altså. Vi dro til Santa Monica i dag,  det var veldig fint. Vana fikset øyenbrynene mine, ser dere forskjell?


Ja, jeg tvang Chris til å ta bilder av meg. 
Chris: Dette er seriøst det styggeste grimasebildet ejg har sett av deg.
Jeg: Oi, da har du ikke sett mange....
Chris: Eh.. Jo! Hvis dere kan se det, så står vi ved vannkanten for å ta et romantisk bilde for å illustrere kjærligheten. Også danset en bølge over skoene våres, og dere kan forestille dere hvor morsomt det er å hoppe i en vassdam, og gå med bløte sko resten av kvelden. Jeg tvang Chris til å lage et "grinetryne" som stemnings rapport for dere, men han fikk det ikke til.

Da var snart denne helger over også, dere får ha en fin søndag. På andre siden av jorda er det nattetid, så nå er neste destinasjon drømmeland.

Peace out.

NY MUSIKKVIDEO!

08.10.2011 @ 03:17 i Blogg 2 kommentarer

Jeg har klart å ødelegge minnebrikken til kameraet mitt, så nå blogger jeg med Chris sine mobilbilder. Valentina er på LA LAX med Sasha for å hente Vana, søstra hennes. Alle må se musikkvideoen hun har laget!! ♥SUPERKOKKEN. Haha så stygt det siste bildet var. Måtte bare si det i tilfelle dere ikke så det.


Is er supergodt, til og med i USA!! Dette er en cookie med is. Ble litt overbegeistret når jeg tenker meg om.

Hvor mange kanaler får du inn da...Ikke for å mobbe eller noe!


Seee så flink jeg var til å kokke, forstår om dere ikke fikk lyst på. Men det var faktisk godt. Kos dere med musikkvideoen, jeg må skaffe meg minnekort til kameraet mitt. Blogges :-)))

alt er stort i amerika, til og med tamponger

06.10.2011 @ 09:16 i Blogg 2 kommentarer

Dagen idag løp fortere enn flammen brenner opp håret ditt, men av og til er det helt greit. Monolog-utfordringen gikk bra det, men det som ikke gikk så bra var oppvarmingen. Yoga, du er min verste fiende. Mens de andre elvene elegant førte beinet bak hodet, mistet jeg motet og ga opp. Når de andre elevene smidig sammensveiset hendene i posisjon og sto på ett bein, mistet jeg balansen og verdigheten til megselv. Bannet så stille som mulig, og forlot gulvkontakten med irritasjon, og prøvde å finne roen i sjelen til den store gullmedaljen blant ivrige talenter. "You are supposed to do the flight position." Spøket sidemannen og ga meg et dytt med pekefingeren så jeg falt over ende, nok en gang.
fuck you.

Sier man ananas eller annnnanas på amerikansk?
Svar: Pineaple (det er en vits)
Konklusjon: Jeg digger mannen i bakgrunnen på dette bildet. 

En solfylt dag, lot vi tropevarmen steke huden vår rødbrun. Når tiden var inne, pakket vi sakene våres for å gå hjem, men først måtte Christoffer fikse noe med skoen etter at vi hadde gått femten meter. Vi stoppet opp, og hørte et brak, noe som falt hardt imot bakken. Noen dager tidligere hørte jeg sladder fra en random at ei jente hadde klatret opp balkongen til andre etasje for å spionere på kjæresten sin. Hun falt ned, mista pusten og brakk noen ribbein. Jeg kunne ikke annet enn å le av frustrasjon, hvor sjalu kan man bli. Uansett, jeg roterte hodet i alle vinkler for å finne ut hva lyden var. "LOL, en kongle. Chris, vi har tatt kongla!" ropte jeg lykkelig mens jeg løp imot han med skatten i hånda. Det var faktisk ganske stor og tung.


Ikke for å skryte at jeg har mensen liksom, men jeg skal innrømme at jeg svelget fem ganger for hardt når jeg åpnet tampongboksen. 


Men det var bare masse søppel rundt den, alt var juks. Den er egentlig like liten som i norge. HEHE. Ok, nå er jeg litt flau. Neida. Aldri. 


Dette albumet skal jeg og kjæresten min fylle opp med minner fra oppholdet her, og jeg gleder meg! Når jeg kom hjem fra skolen, så var jeg hjemme alene!? Men han etterlot seg en beskjed som jeg ble veldig rørt av. Han er så romantisk.


Elsker deg også.

Forresten, jeg vant!

05.10.2011 @ 00:50 i Blogg 2 kommentarer

Jeg glemte å poste noen glansbilder fra søndagen. Jeg er ganske opptatt på skolen om dagen. I dag måtte alle sammen synge en sang, grunn: stor utfordring. Folk skalv av nervøsitet, svelget sårt og fikk nesten panikkanfall av grusomhetens øyeblikk. Jeg tok en chillpill (redbull) før jeg skulle opptre, så jeg var i mitt store ESS når jeg fikk lov til å introdusere "I will show you the best of norway" og sang "Lille måltrost" så strupen kvalte meg. Utolig nok var det nyelig og applausen kom som et slag i trynet. Lykkelig satte jeg med ned igjen og følte at jeg hadde vist frem det verste fra norge, nei jeg mener det beste. Læreren min fikk oversettelse, så klassen hadde en liten anelse om hva jeg gaulet. I morgen skal jeg ha monolog, og jeg skal være ei jente som gråter av hjertesorg fordi hunden hennes døde. 


Det verste er at jeg ble styggest.... Faen. SE SÅ FLINK JEG ER DA! Brenner opp penger for å vise at jeg er en god taper og ler av mine dårlige prestasjoner, men tror dere ikke at jeg vant da? To ganger. 


Jeg var ulovlig god, ble så stolt av meg selv. Chris vant en bamse og jeg vant..BAHAHA TO! så når jeg ikke vant den tredje gangen, lekte jeg treåring for å få is. Pleier å funke.

Når jeg var på skolen i går, så tok Miss. V seg av min bedre halvdel, og tok han med til Beverly Hills center. Når jeg kom hjem fra skolen hadde han kjøpt en overraskelse til meg!! Da gulpa jeg seriøst av gledestårer. 
Wonka sjokolade. Jeg elsker USA! Også dro vi på verdens kuleste Hookah-bar. Men nå må jeg løpe å pugge manus for morgendagen. Tamponginnlegget kommer, jeg looover. Hugs!Shopping og Universial studios

03.10.2011 @ 09:34 i Blogg 2 kommentarer

Jeg: Shettstett
Valentina: Hæ, fett..Svett? 

Chrissegutten elsker ballongen han fikk av meg, bare for å illustrere. Jeg ba han om å prøve den styggeste jakka som befant seg på Zara, og joggu gjorde han det ikke bare på faenskap. 

Vi shoppa litt i går, og det er alltid like gøy. Kjæresten min er en gudegave å ha med shopping,  lukter og ser gullskatter på milevis avstand. Og det er flaut å si det- men hans tålmodighet overstiger min.

Jeg tvang han til å smake på Playboy, men han begynte ikke å grine så jeg fikk ikke dårlig samvittighet..Jeg storkosa meg, superdigg!

KAN ALLE DRA SEG HIT OG PRØVE DENNE!? gulpa av gledestårer, dette var helt sinnsykt. Simpsonsride, hjerter.

Har hatt en forteffelig dag, og shoppingen igår var veldig bra. I morgen skal jeg tilbake på skolen, og vi er en elev mindre. Tamtataa en ble kasta ut av klassa, men det var hans egen feil. I morgen skal jeg blogge om hvor store tampongene i USA er, ha en fin dag alle sammen. hugs :-)

Tusenvis av bilder og videoer

02.10.2011 @ 01:51 i Blogg 4 kommentarer

Nå er det lenge siden jeg har blogget, og det ekkje bra. I skrivende stund spiser jeg Cheetos og hører et tastatur klikker fortere enn mitt, mens msn-lyden gir meg flashback fra åttende klasse. Kjæresten min ligger ved siden av meg i senga, han chatter og jeg blogger. Live the life u love 2011. Uansett så har jeg masse bilder å dele, og superbra videoblogger.


Jeg: WUÆHÆØVHÆHAHAHA (ler)
Chris: Ånei, nå tror folk at du er mongo
Jeg: Hahaha serr wuæhhaaæhæha

Å jeg elsker kjæresten min <3 Jeg ba Valentina og Chris om å snu seg slik at jeg fikk tatt bilde bare av meg selv.


Men selvfølgelig måtte de også væmæ..

 

Jeg har sett at de har gjort sånn på film, og da måtte jeg prøve det. Alle uten om mamma som ga meg en kommentar på facebook o m å passe tennene mine, vet at i amerika er det skrukork på ølflaskene. Jeg elsker øl. Men ikke rootbeer.

Ble litt kluss i bildene, har ikke helt forstått blogginga, Men de første bildene er fra overigår, shoppinga er fra i går, ølen var fra i natt og solbildene er fra idag. Åh for en herlig dag. Nå skal vi tilbake til Walk of fame, skal prøve å handle litt gaver til de aller beste. Hugs fra nyforelset.

Film av min kjæres ankomst

29.09.2011 @ 11:02 i Blogg 9 kommentarer

Jeg løp i motsatt retning av Valentina i butikken, å bli kvalt av stress gjør det ikke lettere å finne varen du leter etter. Hjerteballonger, I love you, svende i lufta. Romantikk på høyt nivå. Det nærmeste jeg kom var valget mellom en klvon eller Happy birthday kake-ballonger. Jeg ble skuffa og mista håpet om å finne det jeg ønsket aller mest. I de siste dagene har jeg fantasert om hvordan ankomsten til min kjære idyllisk nok ville vært bedre enn på film, mer ironisk nok - endte det ikke akkurat slik tankene mine hadde forestilt seg..

PS! kriminell klinescene
PS! når valentina ga meg kameraet trudde jeg hun hadde stoppet filmen, men neida. 

Jordbærballonger kjøpt fra stativet hvor kurvene fylt med bær var plassert. Men jeg var i lykkerus når jeg forlot butikken. Biler løp maraton gjennom trafikken, og desperat prøvde jeg å få tak i min kjære via elektronisk kommunikasjon, og når han svarte sa han "Hei, jeg står under Hawaiian-skiltet" JEG SER DEG, SASHA STOP THE CAR! Valentina filmet mens jeg manglet en sko og håret kunne sammenlignes med en hekseparykk. Kunne ikke annet enn å si jeg elsker deg, og tilskuerne forsto godt hva det betydde.Min aller beste Chtristoffer, ankommet LA, jeg lever i en surrealistisk boble. Tusen takk mor og far, koselig brev. Tusen takk Heidi, du er kjempesøt. Brevet og bildene var amazing <3

Vannpipe

28.09.2011 @ 02:29 i Blogg 4 kommentarer

Meg: French is so wine, oh no, wine is so french
Han: Yeah, I know, French is so wine. No, fuck, haha, wine is so french

Andre dag på skolen smeltet like bra som smør på varmt brød, minuttene flyr avgårde. Vi har den mest internasjonale klassen noen sinne, jeg bare nevner det. Sør Afrika, Island, Norge, Ungarn, Sveits, og ja, husker ikke fler. Læreren lo godt i alle fall, og måtte notere det ned. Vi er 15 elever, og kommer fra 13 forskjellige steder. Sånn circus. Men mange kommer fra amerika også da, men husk at Amerika stort. Jeg er faktisk den yngste av elevene, og den elste er 34.

Ev av klassekameratene mine bor like ved meg, så jeg fikk skyss hjem. Men uten mat og drikke, duger helten ikke. Han lurte på om jeg hadde prøvd vannpipe før, og jeg fortalte han at jeg hadde prøvd smak av grønt eple i tyrkia når jeg var der på venninne(fylle)tur. Det var det verste han hadde hørt, og han lot meg prøve vannpipa, med ny smak og tut.  Husker ikke hva det var, men tror det var med mint og blåbærsmak.


Han holdt fingern over blitsen, selvsagt. Men her er bevis!! Mamma, jeg vet du har prøvd det selv, har sett det på facebook når du var hos Tove. (Hehe)

Dette var sykt digg! Jeg har ikke rukket å gjort så mye mer. Å blogge i morgen blir rene julekvelden, for da kommer det video av at jeg møter min kjære på LA LAX!! Gled dere, det gjør jeg. 

Første skoledag og nytt rom

27.09.2011 @ 09:08 i Blogg 6 kommentarer

Yeh, første skoledag overstått. "Har dere hørt om stanislavskij, og kan dere fortelle n..Ja, du kan svare" Sa han og pekte på meg, som satt med hånda i været. Jeg har jo trossalt gått dramalinja, og det er skam å ikke vite hvem han er. Å være alene gikk helt fint, møtte søte Jane fra norge også. Mange av øvelsene vi gjorde var gjenkjennelig fra studiet i norge, forresten.

(Bildet er tatt for to år siden, og begge beina er godt festet til kroppen min den dag idag!) Jeg er så heldig som har retningssans som min verste fiende, så det å gå på riktig buss-stopp hjem var en meget stor utfordring, siden jeg og Valentina bare tok bussen til skolen, og gadd ikke ta den hjem. Rutetabell hadde jeg ikke, så undrende trippet jeg rundt som en gal for å være på utkikk om bussen kom snart. Så det var stressfaktor, men heldigvis møtte jeg ei russisk jente som også skulle til Oakwood, så da fikk jeg reisefølge. Æh, her får man venner like lett som Jens Stoltenberg vant alles hjerter. Beklager hvis du er motstander.Iskrem er kilden til beroligende for meg, selvom jeg blir en stukken gris av for stort sukkerinntak. Og dere, jeg og Valentina har bytta rom idag..Så jeg har sittet på knærne og stått på tå for å få kriker og kroker til å skinne.


Innenfor den døra er det dusj og toalett, mindre interresant med andre ord. Ha en fin alle sammen. Ps! Norge er best.

Les meldingen

26.09.2011 @ 09:24 i Blogg 1 kommentar
Dagen idag har uten tvil gått s.a.k.t.e dersom noen lurte. I går tok jeg bilder av mine fine illustrasjoner om viktige teaterbegrep og skuespilleruttrykk. Jeg starter på kurset i morgen, og jeg gruer meg veldig. Valentina blir ikke med, så jeg må ta taxi helt alene i store Hollywood. Burde vel gå overraskende bra det og, vil jeg tro. Å repetere er viktig, gammel rust er vanskelig å få skinnede dersom man ikke gnukker hardt nok. (Nå var jeg dyp) Teaterboka er fra første klasse når jeg gikk på musikk, dans og drama. De resterende årene ble jeg for lat til den slags tålmodighet. Stygg skrift på ruteark er det jeg har fra det sist nevnte, men denne boka hjelper meg massevis. Beklager at jeg er så flink til å tegne, dere blir nok grønn av misunnelse nå. 
Ellers har jeg stirret i veggen, gått på butikken for å henge der i minst tretti minutter og.. Ja, hvem har sagt at USA ikke kan være kjedelig!? Joda, det er min egen feil. Jeg måtte ta det med ro idag for å nyte søndagsfreden.
Var litt usikker på om dette bilde var for pent til å kunne legges ut. Men whatever tenkte jeg, og la det ut. Glansbilde på sitt verste, og du skulle nok ønske det var ditt speilbilde. Jeg tenker selvfølgelig på jordbæra. Himmelen. UPS en liten påminnelse til deg som skal gjennom sikkerhetskontrollen straka vegen Los Angeles, det er ganske strengt altså.
Prøv dette hjemme. Jeg får det bare til i edru tilstand. Jeg er ganske heldig. 

Bare for å skryte litt så har jeg vært i et motorblad! men jeg fikk ikke lov til å posere i bikini slik som mange andre. 
Vet dere hva! når jeg lukter på spritkorka så får jeg så lyst til å ta bilder av meg selv. Så jeg tok et kamera som lå på et bort blandt gulp og liggende plastglass, for så og ta noen bilder av meg selv. Mest for å overraske eieren med noe fint dagen derpå. Heldigvis miksa hun ett bilde av meg med mage meg på!! Ser at det ble litt fler enn bare noen bilder. Så etter den gang ble jeg avhengig og gjør dette på hver fest. HEHE ler av meg selv, jeg er så unormal med en dråpe innabords.

Høhøøh lol liksom. Håper du har fått litt underholdning i norsktimen, Chris, men nå må jeg legge meg. Skule è mårå, kjære vene. Ha en fin dag alle sammen. Og hvis noen lurer på hvor jeg har fått skjønnheten min fra, så kan vi alle sammen takke min mor.

onsdag er dagen

25.09.2011 @ 08:56 i Blogg 1 kommentar

Hjertet mitt dunker fortere enn vanlig, tankene mine fokuserer kun på en ting, og sommerfuglen som danser i magen min blir aldri sliten . Jeg er veldig lykkelig, men om fire dager kommer jeg til å gråte av glede. 

Tenk å være så heldig at man har noen som elsker deg, vil deg alt godt og savner deg så mye at man er villig til å ta den lange reisen du er verdt. I love you even more ♥

I dag har vi handla for mange lapper aka nødvendig. Mat må man ha, uansett. Og det markedet som er ved badebassenget er som en bensinstasjon i norge. Ganske liten med dårlig utvalg av matvarer. Så idag tok vi en taxi for å finne skatter vi ellers ikke får tak i. Dagen idag har løpt ifra meg som et lynslag og tordenbrøl, så vi avsluttet kveden i jacuzzi. video, slik bor vi

24.09.2011 @ 11:55 i Blogg 16 kommentarer

Man kan ikke rotne hjemme på en dag som denne, fredagskveld. Blir så flau over denne videoen, men Frk. Iversen ba meg om å filme leiligheta. Deal. Vi har utforsket universial city (walk) og jeg er bergtatt av Los Angeles. 

Jeg lånte toppen av Miss. V. Så jeg tok på meg en jakke fordi den falt ned hele tida. Peace! kjenner ikke att meg selv på filmen, haha, så ikke ta meg så seriøs. Videoblogg er ikke så lett. Peace!

Vi var på kino, så Abduction. Herlig film! Anbefaler den virkelig. Det var ikke en guttefilm i det hele tatt, noe jeg ofte frykter når det blir for mye av skyting, blod og flammer. Jenter, se den. Plutselig dukket Mikail Nyqvist opp. 

What a night. God helg alle sammen. KLEM FRA MEG! smiley :-)

Videoblogg og sneakpeak-cæsar

22.09.2011 @ 22:49 i Blogg 11 kommentarer

Idag måtte jeg stå opp klokka 8, for å rekke en buss som gikk en halvtime senere. Det var stress, fire timers søvn er ikke det beste valget jeg tar, men her er jeg døgnvill. Det forklarer jo hårsveisen min også. 

Ikke at jeg pleier å peke og le, men noen unntak hender jo meg også. Nå er det deres tur til å peke og le, for denne filmen er jo katastrofal. Valentina filmer fra iPhone og synes det er best å filme alt annet enn meg, så sorry hvis det ble dårlig filma. heheheh. OG før dere kommenterer det, jeg knoter og veit det. Men av og til kommer dialekten automatisk. Høres litt dumt ut, kanskje..PS! sokker i sko pga gnagsår. Oki.

Her er en sneakpeak på hva som skjer i mandagens episode av Hotel Cæsar, jeg er med. Vet ikke helt hva jeg synes om det selv. Morsomt å være med i alle fall. Håper dere vil se på. Det ble spilt inn i februar, og håret mitt er mye mørkere enn nå. Dessuten sjeler jeg på skjermen, men det er det visst bare jeg som la veldig merke til. 

Hemmeligheter

22.09.2011 @ 09:31 i Blogg 4 kommentarer

Kjære mamma, nå steiker Valentina fiskepinner til oss. Det er sunnere enn frossenpizza, tror jeg. Jeg savner deg, du er veldig vakker. Hils alle der hjemme! Klem.
Nordmenn er morsomme. Uvitende satt jeg og kjente meg igjen i fler av hemmelighetene anonyme hadde delt med http://norske-hemmeligheter.blogspot.com og jeg synes alle burde ta seg titt på tekstene som befinner seg på den siden. Jeg er ikke den personen som legger igjen avføring i badekaret, men det å spise sjokolade i smug er noe jeg er enig i. Det er digg. 


Savner deg Heidi. Dette bildet minner meg om deg og meg etter en sørpenatt i grøftekanten, når du plukker meg opp igjen dagen derpå.

 

 

wait for it..

 

 

.....

 

 

 

Bildedryss og kjærestekyss

21.09.2011 @ 04:51 i Blogg 3 kommentarer

Følelesen av å ha et avstandsforhold fyller dagene mine med glede og sorg. Savnet er ubeskrivelig, men for å gjøre det beste ut av det så er skype, mail og telefonsamtaler redningen. Og dere, man får ikke mer moro enn man lager selv!

Jeg:  Har kjøpt meg en ny deodorant som luker så digg at jeg sniffer meg selv under armen.
Chris: Åja, jeg har kjøpt meg en ny hudkrem fra Matis Paris.

Og da lo jeg litt, også sendte han meg dette bilde. Blinkskudd. 


Dette var den siste natta jeg sov hjemme på Tretten før avreise. Dere ser vel hva som interreserte meg mest. Den drakta har jeg faktisk med meg, alt må jo prøves og vurderes før det legges i kofferten.

Hadde egentlig ikke så mye å blogge om fra dagen idag, så slang med noen bilder for mimring. Se så søte jeg og broren min var som små, da. Sjekk han har tatt på skoa sine selv! hihih. Noen år senere, hadde jeg blitt lei av lekehuset mitt, så broren min tok over den jobben. Her-re-gud. Nå skal jeg og Miss V gå en tur i Los Angeles mørklagte gate for å trekke inn frisk luft og nyte det øynene kan se. Blogges snart.

Måtte bare slenge med ett facebookbilde til slutt. Da er det offisielt, videoblogg ekke min greie. 

Warner bros

20.09.2011 @ 10:32 i Blogg 2 kommentarer

Warner brothers kan dere google hvis dere ikke vet hva det er. Men dere forstår nok hva jeg mener når dere ser bildene. Vi ble kjørt rundt fordi det var så sinnsykt stort der. Det var kjempekult å se behind the scenes, det har jo gått mange kjendiser der!! Eller gått og gått, jobbet hardt for å få til bra tv-shows og film. Det var noe vi ikke fikk lov til å ta bilde av, men det var også mye vi kunne ta bilde av. Det er et ganske stort antall ganger jeg trykket på knipseknappen, men orker desverre ikke å legge ut alle. Kan legge ut fler etterhvert. 

Man er ikke ekte turist før man poserer elegant mens man lener seg slakt og stolt inntil noe som dette.

HAHAHA finn en feil da. Jeg ler enda. Balentina.

Dere skulle sett meg! jeg bare..Man kan kategoriseres som ekte turist når man ber securitavaketen om å ta et avslutningsbilde. Husk å les det forrige innlegget mitt. Så slenger jeg med en nattasang til meg, for nå skal jeg legge meg. God morgen til dere :)

Alle burde oppleve en dag som denne

20.09.2011 @ 09:39 i Blogg 5 kommentarer

Hei på dere. Anebafeler alle å se på denne linken, veldig inspirerende humor- I alle fall for meg. Idag har vi vært ute i sola! Gratulerer til meg selv som klarte å stå opp før sola gikk ned, en liten takk til Valentina som sjekket at jeg hadde øynene åpne. Og en takk til min aller beste Chris som ringte for å synge denne sangen. Han hadde i alle fall mange fine ord på hjertet. Han sang forresten ikke, men dette er et hint til neste gang. Han lyser opp hverdagen min.♥

Her skal jeg gå på skole. OG VET DERE HVA, det kommer ei norsk jente i klassa mi og dèt er jeg veldig glad for. Haha åå vi skulle ta taxi dit idag for å finne ut hvor det var, også klarte jeg ikke å uttale adressenavnet en gang. Prøv selv.
Random jente: Are u from Norway?
Jeg: Yes
Random: Oh, I could hear it. Im from Sweden.
Meg: Åja, stort smil
Random: Nice to meet you
Meg: Hvorfor snakker vi på engelsk?

Æmmægæd jeg er så modig, men egentlig så er jeg litt redd for hunder. I alle fall slike som ser ut som kalver. Naboen min på Tretten har to stykker av dem faktisk.
Det er jo ikke mulig å parkere der når noen har soverommet sitt der. Enig?

Lo meg ihjæl av denne bamsen som lå på bakken. Kjempestygg. Kanskje det er fugleskremsel og ikke en bamse, men anyways. Mye vits at den lå der. Næt. Lipgloss er et must i solsteika. Ser dere tærne til Valentina? heheh tåfiiiis.

Med hånden på hjertet skal jeg innrømme at strøket var til  å kaste opp av. Søppel og gulp på bakken uansett hvor du beveget øynene. Men jeg gråter ikke av denn grunn, jeg hadde det ganske gøy. 

Det som toppa heile driden, var jo at vi hadde moderne aircondition i taxien.

Allriight, jeg skal straks blogge om hva vi opplevde på Warner Bros, så stay tuned.....

Video av Tyra Banks, forteller om boka si

19.09.2011 @ 09:27 i Blogg 3 kommentarer

Yeah, jeg gjør som lovet- nå er den lagt ut. Håper dere får med dere mest mulig og blir interresert i å kjøpe boka Modelland. Jeg gleder med til å lese den.

Ikveld har jeg virkelig rocka badebassenget. Pleier å tøffe meg litt forran kamera, og synes jeg var ganske pen på disse bildene. På det første bildet ser dere at jeg gjør et triks. Ganske vanskelig.

Ser dere tærne til Valentina? Hehe tåfiiis

Poenget med dette bildet er at trynet mitt ser ut som en mislykket operasjon, hehehehe åå stygga. Husk å les det forrige innlegget mitt om vepsen, russermannen og fred.

En dag ved bassengkanten

19.09.2011 @ 02:55 i Blogg 8 kommentarer

(.. Og digg fanta med ananassmak)


I dag var jeg utrolig trøtt, kasta vekkerklokka vegg i mellom når den ga lyd ifra seg. Men jeg måtte bare dra meg opp av sengen allikevel, å snu oppned på døgnet er ubegripelig dumt. Jeg må jo nyte tropevarmen, palmer og klorvann. Bølgesusen har ikke møtt meg enda. Den dagen vil også komme, tro meg. 

Fredfull satt jeg med min delikate salat,  sunn som jeg er droppet jeg dressingen. Var sikkert bare smeltet smør uansett. Plutselig ble den stille roen avbutt av en skrikerunge som ble sinna når storebror (kan umulig være pappaen) tok et svømmetak uten ham. For å være direkte, så satte han seg ned på bassengkanten og gråt helt til han fikk oppmerksomhet. Herregud så oppgitt jeg ble. La storebror få svømme litt under vann da, han kommer jo straks opp igjen. Så unødvendig å gråte og lage oppstyr, jeg vil ha fred, sånn det var for fem minutter siden. I mine øyne var han for stor til å  være en survegutt. Hold kjeft da, han ser jo på deg nå. En knyttneve i magen, og et knivstikk inntraff hjertet mitt i det sekundet jeg innså at gutten ikke var helt som han skulle. I det øyeblikket fikk jeg så dårlig samvittighet for å ha tenkt stygge, teite og dumme tanker om at han var en survejævel. Tro meg, jeg hadde bare tenkt inni meg selv, men uansett så fikk jeg veldig, veldig dårlig samvittighet. 

Noen ganger tenker jeg altfor mye. Ser en familie, dikter opp inni meg hvordan de oppfører seg, følger med når mor og far diskuterer og fanatserer om hva. Til tider kan det være veldig slitsomt, og andre ganger kan det være spennende. Først følte jeg meg ganske så ensom og alene med salaten min, men det var en god følelse. Tenk å sitte her helt alene, ikke kjenne noen. Ingen kjenner meg. Akkurat da. En liten gutt på kanskje fem-seks år ropte på mammaen sin om at hun skulle se på han gå uti bassenget. Nysgjerriheten selv, måtte jeg glane. Han falt rett og slett oppå håndtaket til trappa som fører oss ned i vannet. Litt uventet syn kanskje, og siden ungen ikke gråt av redsel eller smerte, var det ganske komisk. Jeg lo litt for meg selv, håper ingen så meg. 

En veps elsket å danse rundt mitt nærvær, noe jeg var sterkt imot. Hoppende gal veiet jeg med armer og bein, glemte meg selv helt for noen strakser, og jeg var temmelig flau når jeg satte meg ne dpå solsenga igjen. Må tro folk hadde underholdning. Desverre var det ikke bare krypdyr og insekter som syns jeg var tiltrekkende, før jeg visste ordet av det satt det en russermann ved min side. "Xus mi, wer u got dat salad" helt målløs så jeg på ham en stund før jeg sa at det var i butikken, og pekte. "teisti?" Nei svarte jeg, og lo litt. Kunne jo ikke forstå hva mannen sa. Han lurte på om jeg var mye ute i klubber og sånn, om jeg hadde noen anbefalinger. Han ville gjerne ha nummeret mitt også, slik at han kunne gi tilbakemelding om han fant ut noen heftige utesteder. Slå deg selv i kallen med en nøtt da, jeg er under age. NITTEN, og du er kanskje 32? 34? mumlet jeg for meg selv, men svarte bare nei..


NY FAVORITT, fanta med ananassmak. Og nå er det bare 9 dager til min bedre halvdel kommer, skål.

facebook festligheter og buffalowings?

18.09.2011 @ 09:29 i Blogg 2 kommentarer

Hvert enkelt individ har sine later dager. Når solen gikk ned tok jeg meg en tur ut i boblebadet for å trekke inn frisk luft. Det betyr- middagen kom servert på døra. Buffalowings(?) det var ekstra gode kyllingvinger, og ekstra krydret. Ser dere Miss.V sine tær? heheheh tåfiiis.

Nå holdt jeg på å glemme det viktigste! har dere sett på "kollektivet" eller? De gjentar ordet GULP, og det får meg til å trekke på smilebåndet. Favoritt ordet mitt. Snart ditt og, hehe.


Her er jeg og broren min i Disney World @ Florida. Er vel 5 år siden. Jeg skal snart i Disneyland i LA, gleder meg. Har noen vært der?


Ellers måtte jeg bare le meg ihjel når jeg leste dette. Haha. Neste gang vil jeg at noen skal ønske meg god tur når jeg skal på rema 1000.

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/05cdb5af3cb481769ec3ab0110edb363ca35d2ca

Jeg er med i Hotel Cæsar + kjendis onkel

17.09.2011 @ 23:20 i Blogg 10 kommentarer


Jeg kan ikke love om det blir bra, alt gikk så fort. Husk at jeg er nybegynner, men det er jo en start. Kan godt minne dere på det, men den 26. september jeg med i Hotel Cæsar for to minutter. Dere kan se en video fra Cæsar her.

Gøy på landet gjorde inntrykk på meg, jeg savner Øyer kommune mer og mer. Det er jo fanatstisk. Alle burde besøke onkelen min på Cadillac Diner. Det er imopnerende å få en smakebit av route 66, elvis presley og andre americanske opplevelser på samme tid.

Burbank og yoghurtland

17.09.2011 @ 05:29 i Blogg 1 kommentar

Japansk mat. Ikke min favoritt. Rå fisk aka sushi er kvalmende, men det gikk greit med noen biter. Jeg er sjeleglad vi valgte å ta desserten et annet sted,. Hurra for yoghurtland. Eller, is med godteri-land er mitt syn på det.

Det er så sinnsykt vanskelig å velge, jeg måtte rett og slett ta litt av alt. Å derfinere ALT er litt å ta i, for jeg tok jo bare tre yoghurtsmaker og det var sikkert tjueto valg. kombinasjonen er til å gulpe av, men vinglepetter var for svak når ubesluttsomheten tok overhånd. Godt var det i alle fall.


Åpne ei flaske vin er en av mine sterke sider, synd jeg gjør det altfor sjelden.

Kos dere med videobloggene jeg posta i forrige innlegg. Enjoy.

VIDEOBLOGG x2

16.09.2011 @ 23:27 i Blogg 4 kommentarer

hehehe ha litt dårlig humor a folkens. 

Jeg har møtt Tyra Banks idag

15.09.2011 @ 08:41 i Blogg 26 kommentarer

Å bruke 165 dollar på taxi er dyrt, men må man så må man. Jeg har møtt Tyra idag, og det var..Helt urolig. Hun var like energisk som på TV, men samtidig så var det surrealistisk å stå to meter unna henne, for hun ligna ikke seg selv. Men fy, dette var heftig. Det var ikke så mange personer der, så det var ikke noe å problem å ta på henne hvis man ville det. Men kjære deg, jeg turte ikke. Men jeg tok en del bilder, det som var synd er at det ikke var lov å ta bilder med blits. Jeg skal poste video senere. Hun var åpen for spørsmål, og da kom hun bort til vedkommende som hadde noe på hjertet. Tenkte å spørre om jeg kunne få en klem, men det hadde blitt for drøyt. Selvom noen valgte å gjøre det samtidig som de gråt en rennende foss, vart jeg imot det. Hahaha åå så sjarmerende. Vet ikke hvorfor vi fikk sånn egentlig. Og nei, jeg har ikke farga håret. Klor og solskinn gjør underverker.

Hurra jeg lurte meg til et EKTE fan bilde. Det er jo det som teller. Håper hun ikke saksøker meg for å ha lagt ut et så fint bilde av oss, da. Hun ser jo vettskremt ut stakkars.

Mat og shopping er nødvendig.

Ikke for å skryte..Men det ser ut som at jeg har hår under armene på dette bilde. Cool. Dette er boka hun har lansert. Løp og kjøp da!! Jeg fikk autograf.

Dette bruker jeg glitteret til..

14.09.2011 @ 10:45 i Blogg 2 kommentarer

Jan Thomas hevder at farger i hverdagen gjør deg lykkelig. Jeg hevder at glitter gjør deg superlykkelig.


Kjøp fargeglitter, gjerne forskjellige slik at du har noe å eksperimentere med.

Da skal vi legge glitter på neglene. Ha en clear negl, ta på blank neglelakk. Finn en "liten pensel" eller en øyenskyggekost og dupp i glitteret. Deretter drøss en haug over neglen før lakken stivner. Vent litt, blås vekk det overfladiske og ha på ett strøk til med blank neglelakk oppå glitteret. Dette får det til å sitte bedre. Husk å la det tørke godt.

Tja, jeg ser på bildet at jeg ikke hadde på nok med glitter. På de andre neglene mine ser dere at jeg har hatt lilla neglelakk med blått glitter over. Dette er en annen type glitter. Ergo, alle farger og alle typer kan prøves ut. Finn din favoritt.

Yeah, du ser ikke feil. Man kan ha glitter på leppene. Ha på masse lipgloss, gjerne en som er blank. Bruk fingertuppen, eller en øyenskyggekost til å legge glitteret på leppene. Ikke spar på glitteret.

Også var det øyet. Bruk evt vaselin, eller som meg, lipgloss oppå øyelokket. Det er viktig at det er gloss, for det som er flytende virker som lim. Ta på glitteret før glossen stivner. Håper dere vil leke dere litt med glitter. Du kan jo velge å bare ha en liten strek med glitter på øyekanten. For å unngå karnevalfaktor er det lurt å ha fokus på ett av alternativene samtidig. Det ble for mye med glitter på øyet og leppene.

OBS. Det kan være vanskelig å fjerne glitteret, så vask det av med en ansiktsrens (makeup remover) og bruk en ansiktserviett til slutt. Da blir du ren igjen. 

Dette er ikke hverdags sparkling, men neglene kan pyntes med glitter når som helst, uansett? Ja? Jepp! Det er kult å glitre litt. Hadde jo lovet dere et innlegg om hva jeg kom til å bruke glitteret til. Husk at det ser bedre ut i virkeligheten!  Har dere prøvd dette før? 

Walk of fame, og innkjøp

13.09.2011 @ 07:14 i Blogg 17 kommentarer

Med hånden på hjertet blir jeg sjeldent flau, men i dag hadde jeg så lyst til å gråte på grunn av andres mangel på sosialeantenner. Å stå halvnaken inntil en vegg i Hollywoods mest berømte gate for å tjene penger på en ekkel dans, er ufattelig skamfult. Noen mennesker er det lov å gapskratte av. Jeg tar meg selv lite høytidelig, men det gjør jeg bevisst på en sarkatisk måte. Driter meg ut med vilje. Hvis jeg skulle fulgt vedkommendes fotspor, måtte jeg ha vært halvfull (Forresten.. Drita) eller spilt en karakter som er litt utenom det normale. HEHE -.-

Jeg klina med klovnen. Måtte betale han fem dollar, makan. Starbucks er digg det da, men iskaffen Miss. V kjøpte var til å gulpe av. Appropo dèt, jeg kjøpte iste uten søtningstoffer, og det smakte slik løssnus lukter. Og hvis noen var i tvil, så bare kødda jeg med det om klvonen. 
ÅH føler meg som en ekte blogghelt, jeg viser der innkjøpene mine. Visste ikke helt hvordan jeg skulle ta bilder av klærne da, så beklager hvis det ble for dårlig. Er mulig å trykke på bildene så de blir større. Jeg lover å komme med et kreativ innlegg om hva jeg skal bruke glitteret til. Lakers-drakta er til fadderungen min. Holdt på kjøpe en drakt for noen dager siden, men syns den var så liten. Undersøkte den litt nøyere, og da fant jeg ut at det var hundedrakt. Ups, flaut om jeg hadde kjøpt det da, dere. Nå tar jeg kvelden på ekte amerikansk vis. Kos dere på skolen og jobb, eller hva dere skal i dag. 

sjokkfarge-øyenskygge

12.09.2011 @ 03:14 i Blogg 8 kommentarer

Hvilken var råest? blå eller grønn? IIIIK jeg må ta klesasken igjen. FML.

full jævel

11.09.2011 @ 11:38 i Blogg 0 kommentarer

Jeg blir kvalm av å skrive dette, får så hjertevondt. Jeg og Miss. V chillan i hot tuben, og vi var visst ikke de eneste. Folk drakk alkohyler, noen kom og andre gikk. Vi var aldri alene, slik vi pleier. Noen gutter hadde kledd seg ut som søppel, fordi de skulle på en fest hvor det ikke var lov å ha klær på seg. Vi snakka mest med to jenter, "broren" og moren og det var veldig koselig. De ble så oppheng i det partyet at de ba oss om å bli med. Under tvil bestemte vi oss for å sjekke ut stedet, festen var jo bare i bygning G (Vi bor i Q) så det var jo ikke så langt unna. Mammaen til ungdommene var også beruset, men samtidig så var det veldig gøy. Vi lette etter bygning G, noen av de vi var med ble gærne og banka på random dører fordi vi husket ikke hvilket rom festen var på. Det var helt på trynet, spør du meg. Når vi kom til enden av gangen, stoppet vi for å tenke oss om hvor det kunne være. En av guttene oppdaget brannalarmen og dro i staken, men ikke hardt nok. Mora dro den opp igjen, og han dro den ned igjen. Denne gangen for hardt, så alamen løste ut. Vi måtte lølpe alt vi kunne gjennom hele gangen for å komme oss ut. Jeg har aldri vært så redd, følte jeg var en pøbelunge i konfirmasjonsalder. Jeg og miss V gikk en annen vei enn de andre, i håp om at ingen så oss komme fra den bygningen. Tenk om vi ble sparket ut av leiligheten. Menneskene som bodde i bygningen sov, måtte redde ungene sine ut, og barna var kjemperedde. Vi så vaktene møttes, stressende og snakket i walkietalkie. Etterhvert kunne vi høre brannbilen komme, faen til jævel. (shuedazzle.com få 20% avslag på det første skoparet dere bestiller.)

Pyntegjenstand

10.09.2011 @ 16:00 i Blogg 7 kommentarer

Shopping tar tid. Å være på utkikk etter nye innkjøps skatter etter klokka 18 er hååpløst, dere. Her noen bilder av dagen.


En random dame spurte om vi ville at hun skulle ta bilde av oss sammen. Jeg tipper det var fordi hun ble pinlig berørt av å være vitne til at jeg tok bilder av meg selv og cappucinokoppen. Så her er jeg og miss. V hvis noen skulle være i tvil. 

ÆH, sorry blitzen er så skarp av og til. Brillene passer enkli perfekt i motsetning til det bildet beviser. Nesten 6 dollar. 30-40 norvidsjen kraaauns. Eller kroner da.

Fake nails. Whatever, 1 dollar. Pappa, husker du at jeg grein i to dager fordi jeg hadde masa om å få på falske negler, og når du endelig hadde hjulpet meg så ville jeg ikke allikevel, fordi det var jo så vondt. Jada, pappa kan alt. ;-) 

Av og til blir jeg like forbauset over hvor stygg jeg egentlig kan bli. Fortjener en applaus. Poenget er, Heidi, at disse brillene (alias kjede) er til deg. Vet ikke hvorfor, men ett eller annet inni meg ropte navnet ditt idet jeg fikk øye på smykket. Unnskyld hvis du ville at gaven skulle være en overraskelse. Men hey, jeg har fler overraskelser på lur.


En kjempekul øyenskygge fra Victoria`s, gleder meg til å prøve den ordentlig på. Også kjøpte jeg 2x lys + lysholdere i plastikksølv med cupcakes på. Pyntegjenstander! Blogges snart.

Laundry og treningssenteret

09.09.2011 @ 08:18 i Blogg 4 kommentarer

Holà, idag har jeg praktisert kunnskapene mine i fremmedspråket tysk, og det gikk smud. Har møtt ei jente fra Danmark idag. Men til tross for at norsk og dansk er likt så kunne hun ikke forstå mig. Ergo jeg snakket amerikansk med ei  dansk jente. WTF! teaterlærerinna mi var dansk, men jeg snakka ikke engelsk med henne av den grunn. Kanskje jeg ikke snakket pent nok, Kristina Reistad?
Aje, jeg ba Valentina aka Miss. V om å ta bilder av meg når jeg tok håndklevasken idag. Noen positive sider må publiseres.

"Veit itte e, lufte itte like godt som den ho mamma bruke!!" 

Yeah, det funka. Nice. Mens vi venta på at maskina skulle danse ferdig, gikk vi videre til treningssrommet.


Også ble resten av bildene sensurert. Muligens røde-øyne effekt i hele trynet. Var ikke verdt å få blodsmak i munn. 

Ah.. Fin avslutning på kvelden. Nå sitter jeg i stua å spiser skittles, men desverre syns jeg at de er oppskrytt. Jeg gulpa seriøst av den lilla, druesmak eller noe. Snør det i Norge snart, eller? 

Mamma og pappa

08.09.2011 @ 10:27 i Blogg 2 kommentarer

Jeg kjente frykten fikk hjerte mitt til å stoppe i det sekundet jeg stirret på mitt verste fobi. For å nyte tropevarmen selvom solen hadde gått ned, gikk jeg en tur ut på "balkongen." Det er en lampe ved noen busker litt lenger unna, som minner meg om en solnedgang. Det er så vakkert. Noen ganger sitter på jeg på den simple plastikkstolen for å kommunisere med min kjære på andre siden av jorda. Nesten. Risling i buskene ga meg en anelse av ubehag, men tanken gikk bort for et øyeblikk. Plutselig hopper det en stor rotte rundt på balkongen som om det var en stukken grisunge. Raskere enn lynet står jeg oppå stolen, stiv som en stokk. Stirrer på den, følger nøye med på hvor den beveger seg. Også kom hylet, deretter tårene. Etter å ha fått tilbake pust og tankegang, løp jeg inn og låsta døra fire ganger så hardt enn det jeg burde. Heretter skal jeg aldri åpne døra igjen.


Jeg savner dere mamma og pappa, dere er tryggheten min. Jeg har det gangske bra, egentlig så har jeg det luxus. Men av og til kjenner jeg hjertebank når jeg tenker på dere.  Forutenom denne hendelsen med kreket på balkongen, har jeg ofte følt meg sterkere, og mer individuell, snart voksen nok. Men det er jegvisst  ikke klar for enda. Det å kunne rope "HJELP, edderkopp på badet, HJELP hvor mye er 170 gr smør, HJELP hvordan fyller man på spylervæske, og HJELP hva skal jeg velge." Jeg savner dere mamma og pappa, dere er tryggheten min.

Bittelille klumpen, hvore stor er du nå? kan du krabbe, kan du gå?
Med meg som fadder skal du snart se, at sammen skal vi be.
Håper du har det bra, jeg vil ikke mer fra deg dra.

Dype klemmer fra tante Marte.Tihi ;-) 

Trynet mitt

07.09.2011 @ 08:53 i Blogg 1 kommentar

God morgen. Idag har jeg kjøpt solkrem med faktor 30, selvom flertallet her ber meg om å kjøpe 50. Men, jeg syns jeg har blitt brunere på ei uke. And guess what, 8 uker igjen. Idag har jeg skaffet meg amerikansk nummer, så de som vil ringe meg, kontakt mich på fjesboka. Det som var litt moro da, dere, var at jeg måtte ha ny mobil også. 

Selger: This phone is blocked
Meg: NO! I promise, my phone is broken. That is just an old one.
Selger: Ser rart på meg..
Meg: Whataaaf.. Do you have a phone here? A ugly one? I`ll take that. 

Så, dere, jeg kjøpte meg mobil for 20 dollar ala 120 kroner.  Og den har fargeskjerm. Jeg skal jo bare ringe til hjemlandet mitt med den.


Følelsen av å kunne slappe av, høy radiomusikk, og vind i håret fra nedrulla vinduer gir meg sommerfugler i magen. Enhver bygning eller palme er gir meg underholdning og tankene mine løper rundt som en virvelvind.

Miss V. and her sunglasses. Elsker looken din, sweetie. Keep it up

Okei, alt skal dokumenteres har jeg hørt. Ble litt over the top begeistra, synes alt er så kult her. Folk stopper meg for å si at jeg har fin leppestift, eller for å si at vi har en fine kjoler. Hvis jeg hadde gjort det i norge mot noen ukjente ville de ha stemplet meg som gal. Hvem gir komplimeter til fremmede, liksom. C`mon.

Skal prøve å ta flere bilder av omgivelsene, jeg lover. Dere vil vel se litt mer enn bare trynet mitt. 

Luksusmiddag meg i ræva, S.M by night

06.09.2011 @ 11:23 i Blogg 1 kommentar

Hei og hopp alle sammen. Drit i å hopp, forresten. La meg se, hva har jeg gjort idag? Chillan ved badebassenget, reist til Santa Monica, spist på en hotellresturant. Mamma, i morgen skal jeg kjøpe solkrem. Jeg har også rydda, dere. Fikk panikkanfall og gjorde det  av fri vilje. Jeg er glad for at jeg ikke har noen slags allergi, eller sykdom. Misforstå meg rett, men noen ganger lurer jeg på hvor vondt det er å brekke beinet, smerte via fødsel, og hvordan det er å ha tannregulering. 


Der var jeg sykt drita. Kødda. Tre uker til du kommer <3 Kribler i magan!


Sasha`s venninne, Miss. V og meg. Var veldig fint der :-)


Å lese et menykart, gir meg smak i munn og jeg prøver å ser for meg hvordan danderingen er gjort, og hvordan det smaker. Det morsomte er å få det servert, og forestille seg hvordan trynet ditt så ut når du fikk maten. Det er jo så flaut å si at maten du har bestilt er vond, da. Men lille meg får jo vondt i sjela om sannheten ikke kommer ut.

All right, jeg skal jobbe litt mer med poseringen min. Veldig uheldig på dette bilde må jeg selv påstå, eller innrømme for den sakskyld. Lucky you, jeg måtte zoome litt på dette bilde, og tanken slo meg at, FANKEN, hvor ble det av tennene mine!?


Også var det den eksklusive, dyre, luksusmiddagen som skulle gi meg to ekstra kilo.. Altså.. Først må jeg bare si det at jeg rakk ikke å ta bilde før jeg hadde glufsa til meg, ups, mente glafsa til meg halve porsjonen før jeg tok bilde så det ser jo ut som at jeg har harka opp litt for å fylle tallerkenen, og det gjorde jeg faktisk. 

Oppkast, ferdig servert. Neira, det er ris. Med en vond alkoholsaus. 

ÅÅ, sorbet. Det så herlig ut, ikke sant? Vell, ett bilde sier mer enn tusen ord.

Jammen var også den vond. Ups, tenkte over nå hvor stygt dette bilde er. Lover å skrive WARNING neste gang.


Men jeg spist det opp, ikke alt da, men nesten. Fornøyd jente som legger seg til å sove. Sleepyhead.

HAHAHA dere!! Når fok spør hvor jeg kommer ifra så sier jeg Norway, og da svarer de "huh? No way?" 

Santa Monica baby

04.09.2011 @ 23:06 i Blogg 2 kommentarer

I dette innlegget har jeg lånt Miss. V sine bilder :-)) Vi var på en fest her en dag, og jeg har aldri hatt mer lyst til å spy i hele mitt liv. Selvfølgelig, jeg hadde ikke drukket en dråpe, men av og til finnes det andre grunner til at kvalmen brenner oppover halsen. Denne gangen var det (desverre) ikke alkohyler, men kvinnfolk. Eller babes da. Golddiggers ftw. Enten var de  så tynne at jeg fantaserte om at jeg måtte ringe 911, fordi ei hadde kollapset av underernering. Ellers var de småfeite, det lukta overflodig fett fra det trange miniskjørtet som de hadde gjort om til enda kortere kjoler. Jeg følte meg så ukomfortabel at jeg rett og slett la meg til å sove. Herregud da, jeg dukker opp i lang genser og tights, og hadde ikke engeri til ett smil en gang. I`m so glad I`m not one of them. 

Skremmer jo hestemøkk av veien hvis jeg sover slik. Stygga. Det var godt å få ut litt frustrasjon.

MEN!! i går dere, da var vi i Santa Monica en tur. wow, dit skal vi tilbake. For en shopping attraksjon, hurra og jubel. Her spiste vi på The Beatels hvis jeg ikke husker helt feil. 

Også drakk vi på en kafè somjeg  ikke husker navnet på. Bilder av leiligheten

03.09.2011 @ 06:34 i Blogg 14 kommentarer
PS! Hvis du ikke har lest om tivoliet jeg var på, så må du lese innlegget jeg posta før dette.
My king.size.bed! Alstå, hvem skulle tro at senga skulle være SÅ stor? Litt kjett å stå opp om mårran, er så mange speil i soverommet at man får ikke særlig matlyst. 1. oktober bytter jeg og Miss. V soverom, fordi det ene var større og finere enn det andre. Men jeg trives på det stygge rommet også jeg, fordi det er egentlig ikke stygt.

Nevermind poseringen min i speilet. Dette er mitt bad. HAHAHA huff a mè.Det berømte kjøkkenet. Har ikke nerver til å ta på stekeovnen engang. Ser komplisert ut fra avstand også. 

Stua og balkongen. Eller "balkongen" er mitt syn på det. Er et bord og en stol til lenger bak til høyre fordi arealet er større. Også Valentinas rom da. Får bedre bilder senere vet dere, når alt er ordentlig på plass. Kan jo ikke legge ut bilder så mamma ser hvor rotete vi har det alledere nå. Nei nei, det er støvsuger her og alt. 
Her må jeg på do.
Her er jeg lei av å vente på skyssen vår.

Six Flags Magic Mountain

03.09.2011 @ 06:14 i Blogg 0 kommentarer

OK! Dette er det sykeste jeg har opplevd.. Brosjan, dette skulle jegf ønske du kunne ha vært med på, du hadde vært i ekstase! Og chris, hit SKAL vi.

Dette var så sinnsykt fett, folksens. Her var de de sykeste jeg likte best. Fant kanskje ikke de beste filmene, men. Trykk HER for å komme til nettsiden.

X2 Roller Coaster

Batman

Tatsu man henger altså med magen ned.Vi reiste opp til The Mountains for å se på utsikten. Veldig fint. Og idag har det vært så varmt at jeg nesten klaga. Stygt det, I know. En sliten meg på det siste bilde der. LOL. Nå skal jeg legge ut bilder av leiligheta ;)

idag har jeg møtt spiderman

02.09.2011 @ 10:46 i Blogg 0 kommentarer

Nuvel, jeg må bare si at jeg stortrives i leiligheta. Det er så uendelig stort her. Iikke selve arealet vårt, men så mange bygninger. Bilder kommer i morgen, øynene mine svir, de trenger å hvile. Altså, nå er klokka 10.45 i Norge, og i Los Angeles er den 01.45, så det blir vel oppdatering i kveld for dere da. Vi skal på en fornøyelsespark i morgen, så da blir det masse å glede seg til ♥


slikker sol og nyter alt det vakre

02.09.2011 @ 00:21 i Blogg 0 kommentarer

Nå chiller jeg på hotellrommet for å la klokken tikke fortere, den gjør alltid den når man trykker litt på internett.Vi har gått en tur idag, det var veldig varmt. For en hverdag jeg har om dagen. Men hardkjøret starter snart, pugge manus på engelsk kan være en utfordring. Blogges snart, når jeg er i den nye leiligheten. Hvordan har dere det hjemme i norge da? 


gårsdagens innkjøp og HER

01.09.2011 @ 20:45 i Blogg 3 kommentarer

Sjåppå spyfluggua. Måtte prøve Miss. V sine solbriller. Jeg kledde dem ikke. Det er bare hun, Jennifer Lopez og ei til som har dem. Det er sånne briller jeg aldri hadde tatt meg råd til. 

Miss V: De har ikke brillene her, jeg skal jo ha dem!!!
Jobbdama: (Finner frem iPaden og lar Miss V peke på dem hun vil ha) Oh we don`t sell them yet, not before september.
Miss V: I need them, okey? I need them. 
Well well weeeeell, her har de egen drink for jenter. Det skjønner jeg godt. No calories, no fat, no carbs, and no sugar. Sikkert vann med en dråpe engergydrink. Jeg shoppa i går vet dere, joggesko, ekstra suler og treningssokker. Han tvang meg nesten til å kjøpe dem, da. Denne var awesome. Idag flytter vi inn i leiligheten vår, det blir supert. Gleder meg til å komme igang med å pakke ut alt på riktig plass and so on. Tror vi kanskje skal på tivoli i morgen. Kaster opp av glede, blir så sykt fun!! Neida, kasta ikke opp. Men jeg har gulpa litt faktisk. 

The Beverly Center

01.09.2011 @ 02:24 i Blogg 3 kommentarer

Her sitter jeg å poser som jeg ellers ikke ville ha gjort. Må vise dere lunchen min i dag, den var himmelsk. Det er noe med kyllingen her, den er alltid like saftig og herftig (god) Håper dere hjemme får inspirasjon til hva dere kan servere gjester.


Disse bildene tok jeg gjennom vinduet på taxien, og syntes de ble ganske fine. Toppen av blaudkaga var når jeg uten tvil fikk abbor-øyne som ikke kunne blunke. Av og til jobber hjernen min som en snegle i pensjonistalder, men akkurat da var den rask til å forstå at dette øyeblikket måtte knipses. You know where to find me.
Etter en herlig dag på shopping (skal poste innkjøps innlegg senere ikveld) skypa jeg med chærstn igjen. Det er så hyggelig å gjøre det. Tissproblemet, obs, stavefeil, tidsproblemet er undervurdert. 

Høflighet og lipstick

31.08.2011 @ 20:08 i Blogg 1 kommentar

Hei på dere. Amerikanere har en utsråling som ikke ligner eselet. De stopper meg på gata for å spørre hvordan jeg har det, gir meg vennlige blikk og behandler meg som en prinsesse. Det eneste negative er at utvalgte er waaay too polite, saftige smellkyss på kinnet av svette karer som er stuck i overgansalederen. Av og til rekker man ikke å reagere før de drar deg inntil seg. Dette virker drastisk men det er ikke så ille, bare ekkelt. De som flørter er menn som har eldre barn enn min alder, men jeg velger å kalle det smisking for å få oss til å kjøpe mer. Alt i alt har nordmenn en del å lære når det gjelder både serviceinnsilling og det å være utadvent. Og dere, hvis det er èn eneste person som spør om jeg kommer ifra Frankrike en gang til, så sier jeg bare ja. Vet ikke hvor mange som har spørt om Paris er mitt hjemsted. 


Det hotteste innen lipstick er knall rød. Da får man komplimenter så det skummer over egen forventning. "Nja, er ikke helt sikker på om dette så bra ut på meg!" tenker man ofte litt frustert. Her får man bekreftet at det ER fint på deg. Denne sticken ser brun ut, men knall rød når man får den på. Den heter rouge coco 22 paris fra Chanel.

Her får man  alt pakket inn som om det var gull med edelstener, fine handbags og silkepapir. Jeg elsker å shoppe med Miss. V. fordi hun er så sinnsykt impulsiv. 

Meg: VALENTINA, se på denne fine datavesken, haha, rooosa
Miss V: Okei, den må jeg ha.

Angående det med komplimenter. Jeg er virkelig ikke vant til å få slengt de etter meg av tilfeldige mennesker. Utolig nok blir jeg helt forbauset og bare svarer "Thank you" med stivt blikk. Også sier de detp å nytt helt til jeg tar det til meg og takker på en bra nok måte. Kom igjen gutter, husk å si fine ting til jentene. Ikke "Du er deilig ass" og plyste fyllånde med tobakksmak etter jenter når du er sjanglende, men at øynene hennes var intenst dype, og at det er det nydeligste du har sett. Da gjør du henne glad, da. Promise. 

this day in pictures

31.08.2011 @ 03:36 i Blogg 7 kommentarer

idag bestemte jeg meg for å prøve americansk frokost. det var digg. 

små gleder for store jenter. klikka helt når jeg så isen så måtte bare ta et bilde av meg og den. å ikke være på ferie med mamma og pappa er litt kjedelig. halve moroa er å mase om å få iskrem hver gang man går forbi en mulighet.

MINA HANSEN. nå skal jeg sjekke om du leser bloggen  min ;) fordi når jeg så dette signet så måtte jeg ta bilde av det, med meg på seff, fordi det minnet meg så om deg. også tenkte jeg etterpå at, faen, det er cascada som minner meg om deg.måtte seriøst ta bilde av meg og random resturant. var sykt kult der, minnet meg om cadillac dinner på tretten. 

super dag i beverly hills! nå skal vi snart ut igjen,  så hold dere oppdatert. klokka er nå 18.30.

kisses

good morning og bilder fra igår

30.08.2011 @ 18:43 i Blogg 5 kommentarer

dagens avis hang på døra. haha. særlig at jeg skal lese den på ekte. gøy å se litt på den da.dere, her ble pretty woman spilt inn. på det hotellet. men ville ha med flagget på bildet så fikk ikke med inngangspartiet. salaten er Valentinas food.


hahah det var noe kyllingshit. det var veldig godt da. begynte nesten å grine når jeg fikk tilbud om tuna på flyet. etterpå fant jeg ut at det var tunfisk. jeg burde jo ha visst det. heldigvis spiste jeg det ikke. hehe. nå skal jeg og Miss. V ut i gatene å shoppe. blogges etterpå.

LOS ANGELES + bildedryss

30.08.2011 @ 03:34 i Blogg 6 kommentarer

helåu og god mårrån i fjøset. ell natt ell å re æ i hustre norge. jeg takker gud og engler for at jeg er plassert på riktig sted. å løpe litt maraton på heatrow var mer en utfordring enn underholdning. men gaten lyste opp som en stjene mot oss ganske rask. vi har faktisk kjørt buss i London! og de andre pasasjerene ble pinblige berørt i et øyeblikk. døkk veit, børkjestuggun dro opp kamera for å mekke videoblogg ra. ska vær gesselpakk i utlandet. mulig den kommer på bloggen.

nemmen. erru svett ell

jomfruflyet. haha jaggu var det være kleint der da. bare mannfolk som jobba der. det kjørte vi til usa.


og british airways til London. skulle ha bytta om på disse bildene da.gratis lovehearts!! serøst. jeg tok to.

beautysleepen er viktig, meg i ræva! fikk ikke sove en dritt. hehhe. så på super 8 da. lol. ti timer i flyet var faktisk verre enn mattetentamen. ergo det var kjett.

etter mye stress ble vi henta i lomousin. det var over the top amazing.


valentina my rockstar <3 


meg: what do you think of norwegian girls?
jo jo (limmo-mann): I think the country is beautiful


hahhahahahhah...hva skal jeg kommentere på noe slik, davi need diet coke. "OK OK OK" 2 min etterpå kom han med det. jeg er overveldet. 

kristina!! besvis. åpna det i stad og jeg bare....

jeg måtte bare! synes det var så insane stygt. ilu kristina.

må gå, skal sjekke kjendiser. bare ett problem. jeg er så dårlig til å se hvem som er kjendis og ikke. på flyplassen sto jeg tre meter unna hele slumdog millionaire folka. og valentina måtte forklare meg hvilken film de hadde spilt i. hehe. lovende, lovende. 

 

sorry for langt innlegg, mye på hjerte, og kjeften tilføyer.ell fingrene i denne sammenheng.

avreise i natt, limousin i rodeo drive

28.08.2011 @ 17:19 i Blogg 6 kommentarer

jeg har vært på Råholt siden igår, her har vi hatt det fett. spilt poker, skvulpa og gulpa alkohyler. man må jo forsikre seg om å få seg litt nå, siden det blir lenge igjen til neste gang. altså voksenbrus. 21 ÅRSGRENSE I USA VET DERE. eff emm ell sa folk. 

jaja dere, i natt er det avreise. så neste gang jeg blogger er jeg nok fremkommet i Los Angeles. på LA lax (flyplassen)  venter det en limousin som skal kjøre meg og Valentina til luxus-hotell i Rodeo Drive, som vi skal boltre oss i et par netter før vi åkar videre til leiligheten vår. kiiiiiler i magan da, folkens.

jeg har jo vælas beste kjæreste som jeg kommer til å savne enormt. heldigvis er han jo verdens beste, så han kommer å besøker meg. christoffer, eg treng kjærleik, surver jeg, og da løper han mot meg med engang. hurra for dèt :) :) gled dere til neste oppdatering.

lille meg leker i hagen. helsing frå Anne Marte. nei faen, mente xoxo. tror jeg.

rommet mitt i bilder, jeg prøver å følge bloggtrenden

28.08.2011 @ 04:47 i Blogg 3 kommentarer

Jeg har tatt farvel med huset og rommet mitt for ei stund. måtte ta bilder for å ikke glemme hvordan det så ut  før jeg dro. ja, vi har den nyeste modellen av trampoliner. 

jeg er så heldig som har så fin utsikt fra rommet mitt. skog <3 HEHE. i løper av sju timer kan jeg en sjelden gang oppleve forbikjørende biler (som oftest de som besøker oss) og hvis jeg er heldig, en joggende nabo. 

den bilderamma fikk jeg av verdens beste gutt. 

pyntegjenstander er obligatorisk for jenter.. ikke sant?

senga mi. og den fine dekorasjonen jeg har klistret på veggen. årsle hemlågå, jau

hehehe, det er mange bloggere som legger ut slike bilder.. derfor henger jeg meg på trenden. ser ut som at jeg henger meg på trenden 1998 i tillegg, men nei, det er shorts og ikke et spicegirls mini-skjørt. fjooh. 

det å si goodbye før man reiser

25.08.2011 @ 18:42 i Blogg 5 kommentarer

idag har jeg vært å besøkt mormor på arbeid. hun er lokal kjedis, bare se!! hun er i avisa. mamma og mormor er så look alikes :) vældi kosli

 

også har jeg "tatt favel" med min kjære bestemor Tretten. hun ville vise meg på kartet hvor jeg skulle reise hen, siden jeg er evneveik å ikke forstår geografi. mine topp ti svakste sider er retningssans og kunnskap. dessuten samler bestemor på tegningene jeg ga henne som småjente. her er en tegneblokk fra 4.klasse. jeg dauer, ler så strupen vrenger seg. det er trist å si ha det, men det kommer til å gå fort til jeg møter dem igjen. 

 

 

på lørdag drar jeg til kusina mi som har bygd seg nytt hus, der skal det være stor familiefest før jeg drar til Gardermoen. svelg. 

ps! trykk på bildene og de blir forstørret

internasjonalt førerkort

24.08.2011 @ 13:42 i Blogg 6 kommentarer

allriighty allmiighty, idag har jeg skaffet meg internasjonalt førerkort hos NAF. (takk gud for at naf finnes btw) for å lette litt på den kleine stillheten spurte jeg mannen bak skranken om han noen gang hadde kjørt bil i USA. med et tungt sukk svarte han ja. han sa at det var litt stressende, man måtte følge nøye med på skilt og man kunne kjøre til høyre på rødt lys. også kom det an på hvor mange flerfeltsveier jeg skulle på. det var visst en utfordring. ally mac`bjerkestuen fikser dette, null problemo. gled dere til oppdatering underer kategorien "drivin' in Los Angeles"

 
reiseblogg hurra (?)

15.08.2011 @ 23:48 i Blogg 7 kommentarer

yes, endelig. dette har jeg gledet meg til - å skrive en blogg. jeg tenkte at det var spennende for venner og familie å lese litt om hva jeg bedriver tiden min med når jeg er bortreist til Hollywood. der skal jeg ta et skuespillerkurs, og jeg vil dele utfordringene og opplevensen med dere lesere. jeg må få meddele at jeg beundrer de som reiser for ett år. det knyter seg i magen av forventninger, hva kommer jeg til å savne, hvordan blir det å være bortreist for å studere, og hvordan blir jeg som person etter oppholdet. har amerikanerne påvirket meg, har de slaktet meg, kommer jeg til å ende opp som et sterkere eller et svakere menneske. kanskje jeg forblir megselv sånn jeg er idag. dette er helt nytt for meg, å tre inn i et eventyr. blæ, tiden kommer til å gå fort, jeg er spent og grugleder meg. rommet mitt ser ut som et bombadert loppemarket, og jeg klør meg i huet av frustrasjon. hva faen skal jeg pakke med meg.....

hits