Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kino, fulle menn og starbucks.

06.nov.2011 @ 12:20 i Blogg 3 kommentarer

Samtlige statusoppdateringer handler om dagens temperatur, og at gradestokken fortsatt holder seg på den røde fargen. Kulden verken kryper eller sniker, den kommer som en uventet draps tornado. Selv om jeg er på den andre siden av jorda, er det iskaldt ute, når sola er i dvale. Jeg biter tennene sammen, og trekker på skuldrene når jeg ser ei jente løpe rundt i rumpekort kjole og that`s it. 


Vi dro på kino, så på Tower Heist. Gikk rundt å tok bilder mens vi var kalde, helt til vi oppdaget Starbucks og varmelampe. 


Valentina: Anne Marte, det er lørdag idag.
Meg: Ja..
Valentina: I morgen er det søndag.

Oi, ser dere crazy monkey på bildet over? Gorilla eller whatever..

random 1: Do you smoke?
Valentina: No
Random 2: She don`t smoke sigarettes.
Valentina: No, I like to suck. (Og smattet på sugerøret)
Random 1 og 2: Wææhehehøhøeehuhuha funny.
Jeg: Ordløs.. (Det skal mye til..) En dritisng idiot svettet i kulden. Er det fysisk mulig? Fredfulle som vi var, der hun poserte og jeg tok bilder, ville den svette og hans kompis ingenting annet enn å plage oss. Bokstavelig talt, innpåslitne individer med intense øyne og dårlig ånde. Og jeg var ikke sjenert med kroppsuttrykket om at jeg ikke ville at han skulle ta på meg, når han gledelig ville hjelpe meg når jeg skulle sette meg ned. Valentina fortalte han at jeg klarte meg fint å sette meg ned uten hjelp, og jeg følte at det ble litt dårlig stemning. Plutselig kom securitavakten og spurte om alt gikk bra. Og det gjorde det. 

Han holdt et øye med oss etter at vi slo an en prat, så jeg fikk tatt ett bilde av "sparkesykkelen" hans med motor. Det er så inspirerende, alle amerikanere elsker å bli tatt bilde av, og gleden de har av å kunne introdusere seg til ukjente er fascinerende. 


Ha en fin søndag ♥

3 kommentarer

Postet av: Charlotte

fine bilder :)
Dato: 06.nov.2011 Tid: 13:16 URL: http://www.chst1.blogg.no

Postet av: camilla! Kommentere tilbake!

Kjempe fine bilder =)
Dato: 06.nov.2011 Tid: 13:30 URL: http://moiicamilla.blogg.no

Postet av: Janne Breland

Starbucks<3 Jeg var og på kino i går :)
Dato: 06.nov.2011 Tid: 17:42 URL: http://jannebreland.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits