Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

For en herlig dag! Bildedryss

05.nov.2011 @ 13:21 i Blogg 4 kommentarer

Lørdags formiddag og alle har det bra? :) Håper det. Idag måtte vi trosse regnet. Det har vært Miss. V sin bursdag, og de dyrebare minuttene av dagen kunne ikke brukes opp på surving. Men hun hadde lov til å henge litt med leppa når håret hennes var festet i en krølltang i mange minutter, for så å bli ødelagt av drittvær, når man hadde forestilt seg solskinn på en dag som denne. 

Jeg kunne sammenlignes med en beruset edderkopp, der jeg løp med jakken over hodet i et desperat forsøk å redde valentinas hår i samme slengen. Her sitter jeg i taxien på vei til Rodeo Drive, og når vi var fremme så hadde himmelen sluttet å gråte. Problemet var at vesken hun skulle ha var utsolgt, så vi måtte til Beverly Center for å kjøpe den, men Sasha den reddende engel, tok oss dit.

Valentina gikk rett frem til kassa og var ikke sjenert, hun visste hva hun skulle ha. Som regel brukler folk halve dagen på å bestemme seg, siden det er en formue for en liten ting. Hadde ikke svidd av penger på en lommebok der ifra en gang, kjøper meg heller tre nye jeans til samme pris. Jizes. Er kanskje bare det at jeg er ikke så mote/design/merkevare-frelst.


Også fikk vi champagne. Jeg åpner jo kjeften i en hver anledning, og sa at hun kjøpte en bursdagsgave til seg selv. Da var det fest. Se så stolt hun er da, søte prinsessa .Alle fortjener det man ønsker seg aller mest på bursdagen sin.Etter shopping er det viktig med mat! Bursdagskake svikter aldri. 

Her var det ei som ville hoppe ut i veien. Hahah. Neida. Joda.


Klarte ikke å bestemme meg for hvilket godteri jeg ville ha, tar liksom ikke bare to sek å velge blandt disse alternativene. Men jeg fant en søt bamse. OGSÅ var det vinen som ble tom. Men nå skal jeg puttes på lading, skjønnhetssøvnen skriker etter å få oppmerksomhet. Ha en superduperfestlig lørdag, folkens. Gjør masse kult.

4 kommentarer

Postet av: betinadurmisi

Fine bilder :)
Dato: 05.nov.2011 Tid: 13:29 URL: http://betinadurmisi.blogg.no

Postet av:

herlige bilder :)
Dato: 05.nov.2011 Tid: 13:53 URL:

Postet av: passion4lifeandtravel

Herlige og fargerike bilder fra en kveld som så utrolig morsom ut :-)
Dato: 05.nov.2011 Tid: 15:17 URL: http://www.passion4lifeandtravel.blogg.no/

Postet av:

wii gleder meg til du kommer hjem <3

hilsen pepsimaxbdfin <3
Dato: 05.nov.2011 Tid: 15:21 URL:

Skriv en ny kommentar

hits