Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Dette sier USA om russefeiring

29.okt.2011 @ 10:27 i Blogg 3 kommentarer

I morgen skal jeg på Halloweenfest, og idag har jeg smakt pumpkin fra yoguhurtland, og den nærmeste beskrivelsen av smaken jeg kunne sette ord på, var en slags kanelblanding. Smakte litt krydderkake, på en måte. Men muligheten er stor for at ekte gresskar gir en annen opplevelse. Time will show, som jeg så fint uttalte, og ble møtt med en pekefinger som sa "YOU MEAN TIME WILL TELL hahaha ANN!! You are so cute.." 

Idag, som alle andre dager har vi støttet green taxies, og beina havna på City walk, igjen. Sushi og Halloween-kostyme var dagens innkjøp, og en blå dipliner. Her i USA heter jeg bare Anne. De uttaler navnet mitt som Ænnhmarht, og det er jeg ikke særlig fornøyd med. Litt vanskelig navn, noe jeg har forståelse for. De ler og ber meg si navnet mitt hele tiden, haha. Her om dagen skrev jeg på klassesiden vår at de skulle google den norske stolthet.

SE SÅ FIN ØYENSKYGGEPENN JEG HAR KJØPT! Veldig fornøyd, ville vise fargen og valgte å lage et hjerte på kinnet til dere. Bare gled dere til neste bloggoppdatering, da har jeg Halloweenkostymet på. I USA feirer man i tre dager. 


Forresten, dere kan lese om superstar VANA. (Søstra til Valentina) Hun blir nemlig norges nye idol. Bare se selv! --> Link <--

3 kommentarer

Postet av: Hanne Lisa

I 3 dager ? Ikke verst bare det ^^

Gleder meg til og se kostymet :)
Dato: 29.okt.2011 Tid: 10:45 URL: http://hanneliisa.blogg.no

Postet av: passion4lifeandtravel

Ååååå...det er så lenge siden jeg har feiret haloween i USA...ønsker deg en skikkelig herlig feiring i morgen...og...gleder meg til å høre om alt og se masse bilder <3
Dato: 29.okt.2011 Tid: 13:14 URL: http://www.passion4lifeandtravel.blogg.no/

Postet av: Thea Mathilda

Så kult! Fine bilder :)
Dato: 29.okt.2011 Tid: 17:02 URL: http://theamte.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits