Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Når man egentlig bare vil sove

28.okt.2011 @ 22:34 i Blogg 1 kommentar

God kveld. Nå savner jeg norge. Flertallet laster opp bilder av julebrus og den slags. Jeg eksisterte i drømmeland, og langt, langt vekk kunne jeg jeg høre en irriterende lyd. Den ga seg ikke, men ble høyere og mer intents. Så skjønte jeg det- det banket på døren. Opp av senga i truse og topp, trøtt i trynet og ustø kropp. Døra  åpna seg før jeg møtte den, en av vaktene her på Oakwood låste seg inn! Og jeg gjemmer meg, og roper at de er velkommen, for det var visst ikke bare en av dem. Nå ligger jeg i senga og innbiller med at jeg er i uganda, for de snakker ikke amerikansk med hverandre. Bråker og skriker. Men den dasslekkasjen er vel årets katastorfe, så ddet skal jo mange timers arbeid til, for å behandle skandene til den skinnende-trofè.

Jeg har veldig lyst til å smake gresskar, og det skal jeg! snart! Halloween er jo like rundt hjørnet, og her i Los Angeles skal livet bli snudd på hodet..Wuæhh, jeg som er så lettskremt. Eller var det vettskremt? 


Jeg haater å fylle pengboka med så mange mynter at den blir for full. I mange uker har jeg putta alle småpengene jeg har oppi en kopp, og nå angrer jeg. Det er faktisk ganske mange mynter, og hvem vil telle de pengene for veksling? Altså, her i USA er myntene i fem deler, det vedder jeg på. Så når jeg skal telle dem blir det ca fem hauger med forskjellige mynter også må man telle på nytt, derifra. Men jeg klarer jo ikke å telle de myntene. 

Jeg vil tilbake til drømmeland. Er fortsatt morgen her, altså. Hehhe, snart efta da. Hverfall lunsjtime. Åja, dette bildet er en liten sneakpeak på Halloween...

1 kommentar

Postet av: SeMaren

fine bilder :)
Dato: 28.okt.2011 Tid: 23:05 URL: http://semaren.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits