Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Jeg har vært i Disneyland idag

19.okt.2011 @ 10:41 i Blogg 4 kommentarer

Jeg blir overveldet av inntrykk og skapelse. Imponert over all teknologi og intelligente oppfinnelser. Diseyland er definisjonen på opplevelses magi, stjerstøv og lattermaraton. Å sette ord på underholdningen er vanskelig, men denne familieparken er skapt til å anbefales for alle uvitende. 

Stressende løp jeg fra en destinasjon til en annen, og knipset litt i pustepausene. Jeg skal dra tilbake en annen gang når jeg har tid til å kysse Goofy oppå hatten, fordi da må han løfte meg opp. Drømmen. Valentina har så lyst til å dra, og det er forståelig, og jeg vil tilbake for å utforske det jeg ikke fikk sett. I dag dro jeg med noen fra klassen, og det var awesome.Vi er de seks bakerste. HAHA, Vi kommer i fra ungarn USA X2, Island, norge og sveits) Jeg kjenner ikke hun som snakker i tlf ved siden av oss.... Joda. Kjempemoro :-D Jeg hadde en interresant opplevelse på skolen i dag som jeg skal blogg om senere, men nå må jeg sove. Kjempesliten. Har du vært i Disneyland? 

4 kommentarer

Postet av: Lablonde Buhinja

fine bilder :)
Dato: 19.okt.2011 Tid: 11:04 URL: http://lablond.blogg.no

Postet av: SaraCrohnsAlexandra

har vært i disneyland paris :)
Dato: 19.okt.2011 Tid: 11:17 URL: http://www.saracrohnsalexandra.blogg.no

Postet av: Nina-Martine

Disney virkelig ER det mest magiske sted på jord!! Elsker Disney mer enn noe annet, har vært i Disneyland i California to ganger (også når det var Halloween pyntet), og har jobbet et år i Disney World, så der har jeg jo vært utallige ganger ;)
Dato: 19.okt.2011 Tid: 12:02 URL: http://xoxoninamartine.blogg.no

Postet av: idarossi

Så morsomt ut! Har også kjempelyst å dra dit!:-D
Dato: 19.okt.2011 Tid: 14:27 URL: http://idarossi.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits