Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Ikke for å skryte altså..

14.okt.2011 @ 09:10 i Blogg 3 kommentarer

Sweet baby jesus - Jay Z & Kanye Wast = spotify! nå! Hvordan går det med dere, folkens? Her om dagen måtte jeg improvisere en dans foran klassen fordi jeg valgte å ikke øve dagen før. Ganske dumt valg. Alle hadde tilpasset musikk,  mens jeg lagde rytme av ufrivllig høy pust. Tror ikke alle forstod oppgaven, for alt var unikt, personlig og svært få av innslagene kunne sammenlignes. Desverre ga jeg klassen sterke traumer etter min opptreden, jeg valgte å kalle det for "This is my life" og danset med en fotball av luft, og falt på gulvet, høylytt og landet i en særdeles kjent posisjon. Da lo alle sammen av meg, fordi det var jo selvfølgelig sinnsykt morsomt. 

Her venter jeg på maten min fra Amsterdam Cafè, men det eneste det stedet har til felles med Amsterdam, er navnet. Og det er egentlig helt på trynet. Jasså, skal vi dra på kinaresturant å spise italiensk pizza? JA smart.

Været ligner en høstdag i norge, men det var en grunn til at vi oppholdt oss i skyggen. Bildene vi tar blir jo mye finere da. Bare se.


Nei, shortsen er ikke stor. Den er "over navlen" og da friiika jeg ut.. 


Dro den ned igjen, og fant ut at jeg hadde tissa på meg. Med vilje, for å oppnå kortvarig varme.

Følte meg så syyykt bra etterpå, at jeg fantaserte at jeg danset naken mot en strippestang, men fikk høre ganske tidlig at jeg så ganske stygg ut. Skjønner egentlig ikke det. Ikke for å skryte, altså.


Dette er Miss Valentina superrockstariloveyou og meg! Og masse klemmer fra burugla Bjerkestuen :-)) Ell BØRKJESTUGGUN, som de fra hjembygda mi sier. Have a nice day.

3 kommentarer

Postet av: Marita Josefine

Hehe, du skriver så morsomt :D Høres ut som om du har det ganske fint!

Ha en fin dag videre og god helg!
Dato: 14.okt.2011 Tid: 11:39 URL: http://thesidewalk.blogg.no

Postet av: Elise og Juliane

Du er veldig morsom:D Fin blogg du har!
Dato: 14.okt.2011 Tid: 23:58 URL: http://monkies.blogg.no

Postet av: Krissssss :D

Off course I love you! <3
Dato: 15.okt.2011 Tid: 11:06 URL:

Skriv en ny kommentar

hits