Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kjærleik

13.okt.2011 @ 08:29 i Blogg 2 kommentarer

Vekkerklokka ble byttet ut med morgenkyss og pådekt frokostbord. De korte minuttene før bussen ankom, ble byttet ut med selskap og en hånd å holde i. Å kaste seg på senga etter en sliten skoledag ble byttet ut med et smil og en bamseklem innenfor inngangsdøra. Følelsen av redsel og ensomhet ble byttet ut med varme og trygghet. Dagene med deg gikk altfor fort. Det å elske noen, og følelsen av å bli elsket, er den største gaven i kjærlighet. 

Jeg har hørt at man vet ikke hva man har, før man har mistet det. Det som møtte meg når jeg åpnet inngangsdøra var en mørk og stille gang. Hvor ble det av bamseklemmen som pleide å ønkse meg velkommen hjem. Små gleder som gir store gleder. Soverommet var tomt. En t-skjorte dynket i parfyme lå på sengekanten klar til bruk - god natt. Et kjærlighetsbrev med fine ord, takknemlighet og fremtidsplaner var din overraskelse til meg. Vondt å svelge, vondt å puste, vondt i magen, vondt i hjertet. If it doesn`t hurt, it isn`t love. 

Etter at de blå skoene forsvant oppover rulletrappen, dro vi for å spise. Asia-mat er spennende, pyntegjenstander og dekorasjoner er underholdene. Jeg forguder steder som denne, og etter å ha ropt at Allah skifter farge, har jeg innsett at hjernen min fortjener å studere noen år til. Unnskyld, Buddha. (Tulla)

En kar besvimte fordi han så på meg og jeg bare...

"HELLO, whats up?"
Også undersøkte jeg bildet litt og konkluderte med at jeg ikke hadde hake. Men så tenkte jeg en gang til, og fant ut at det er dubbelthake. Nei, jeg mener trippelthake. Noe i den duren hvertfall. Uansett! ganske imponderede stygt. 

Jeg fikk en ny venn da. Ganskse godt å ha en venn som bare lytter, og aldri motsier deg. Du snakker faktisk ikke til en vegg, for en statue kan ha øyne. Dype øyne.


Vi kjørte mot Beverly Hills, og ble omringet av raketter som malte himmelen med fargeglitter. Bandet Journey hadde konsert, og Los Angeles var i ekstase. Nå er jeg utslitt, god natt. Jeg mener, god morgen til dere i norge. Ha en fin dag, gjør noe crazy du sent vil glemme.

2 kommentarer

Postet av: Stine

Så herlig! Kos deg videre :) Digger headeren forresten.
Dato: 13.okt.2011 Tid: 08:48 URL: http://stinesoe.blogg.no

Postet av: Mari

Nå går det fort til du kommer hjem da,Martemor :) nyt den siste tiden du har igjen der <33
Dato: 13.okt.2011 Tid: 15:09 URL:

Skriv en ny kommentar

hits