Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

alt er stort i amerika, til og med tamponger

06.okt.2011 @ 09:16 i Blogg 2 kommentarer

Dagen idag løp fortere enn flammen brenner opp håret ditt, men av og til er det helt greit. Monolog-utfordringen gikk bra det, men det som ikke gikk så bra var oppvarmingen. Yoga, du er min verste fiende. Mens de andre elvene elegant førte beinet bak hodet, mistet jeg motet og ga opp. Når de andre elevene smidig sammensveiset hendene i posisjon og sto på ett bein, mistet jeg balansen og verdigheten til megselv. Bannet så stille som mulig, og forlot gulvkontakten med irritasjon, og prøvde å finne roen i sjelen til den store gullmedaljen blant ivrige talenter. "You are supposed to do the flight position." Spøket sidemannen og ga meg et dytt med pekefingeren så jeg falt over ende, nok en gang.
fuck you.

Sier man ananas eller annnnanas på amerikansk?
Svar: Pineaple (det er en vits)
Konklusjon: Jeg digger mannen i bakgrunnen på dette bildet. 

En solfylt dag, lot vi tropevarmen steke huden vår rødbrun. Når tiden var inne, pakket vi sakene våres for å gå hjem, men først måtte Christoffer fikse noe med skoen etter at vi hadde gått femten meter. Vi stoppet opp, og hørte et brak, noe som falt hardt imot bakken. Noen dager tidligere hørte jeg sladder fra en random at ei jente hadde klatret opp balkongen til andre etasje for å spionere på kjæresten sin. Hun falt ned, mista pusten og brakk noen ribbein. Jeg kunne ikke annet enn å le av frustrasjon, hvor sjalu kan man bli. Uansett, jeg roterte hodet i alle vinkler for å finne ut hva lyden var. "LOL, en kongle. Chris, vi har tatt kongla!" ropte jeg lykkelig mens jeg løp imot han med skatten i hånda. Det var faktisk ganske stor og tung.


Ikke for å skryte at jeg har mensen liksom, men jeg skal innrømme at jeg svelget fem ganger for hardt når jeg åpnet tampongboksen. 


Men det var bare masse søppel rundt den, alt var juks. Den er egentlig like liten som i norge. HEHE. Ok, nå er jeg litt flau. Neida. Aldri. 


Dette albumet skal jeg og kjæresten min fylle opp med minner fra oppholdet her, og jeg gleder meg! Når jeg kom hjem fra skolen, så var jeg hjemme alene!? Men han etterlot seg en beskjed som jeg ble veldig rørt av. Han er så romantisk.


Elsker deg også.

2 kommentarer

Postet av: Linda Ramone

Hahaha, jeg ler, du er morsom!
Dato: 06.okt.2011 Tid: 11:14 URL: http://lindaaramone.blogg.no

Postet av: Lene

enig:) flinke Anne marte!! bilde av skolen :D ?
Dato: 07.okt.2011 Tid: 00:01 URL: http://leneiversenn.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits