Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Forresten, jeg vant!

05.okt.2011 @ 00:50 i Blogg 2 kommentarer

Jeg glemte å poste noen glansbilder fra søndagen. Jeg er ganske opptatt på skolen om dagen. I dag måtte alle sammen synge en sang, grunn: stor utfordring. Folk skalv av nervøsitet, svelget sårt og fikk nesten panikkanfall av grusomhetens øyeblikk. Jeg tok en chillpill (redbull) før jeg skulle opptre, så jeg var i mitt store ESS når jeg fikk lov til å introdusere "I will show you the best of norway" og sang "Lille måltrost" så strupen kvalte meg. Utolig nok var det nyelig og applausen kom som et slag i trynet. Lykkelig satte jeg med ned igjen og følte at jeg hadde vist frem det verste fra norge, nei jeg mener det beste. Læreren min fikk oversettelse, så klassen hadde en liten anelse om hva jeg gaulet. I morgen skal jeg ha monolog, og jeg skal være ei jente som gråter av hjertesorg fordi hunden hennes døde. 


Det verste er at jeg ble styggest.... Faen. SE SÅ FLINK JEG ER DA! Brenner opp penger for å vise at jeg er en god taper og ler av mine dårlige prestasjoner, men tror dere ikke at jeg vant da? To ganger. 


Jeg var ulovlig god, ble så stolt av meg selv. Chris vant en bamse og jeg vant..BAHAHA TO! så når jeg ikke vant den tredje gangen, lekte jeg treåring for å få is. Pleier å funke.

Når jeg var på skolen i går, så tok Miss. V seg av min bedre halvdel, og tok han med til Beverly Hills center. Når jeg kom hjem fra skolen hadde han kjøpt en overraskelse til meg!! Da gulpa jeg seriøst av gledestårer. 
Wonka sjokolade. Jeg elsker USA! Også dro vi på verdens kuleste Hookah-bar. Men nå må jeg løpe å pugge manus for morgendagen. Tamponginnlegget kommer, jeg looover. Hugs!2 kommentarer

Postet av: frisol

:D de jordbærene så gode ut!
Dato: 05.okt.2011 Tid: 01:20 URL: http://frisol.blogg.no

Postet av: Caroline Bernhardsen

ser ut som du har det greit bra i LA:D
Dato: 05.okt.2011 Tid: 14:07 URL: http://www.godlovesugly.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits